Elon Musk Bitcoin'ini satmayacak! Hangi varlıkların tutulması gerektiğini açıkladı!
Elon Musk Bitcoin'ini satmayacak! Hangi varlıkların tutulması gerektiğini açıkladı!

Elon Musk Bitcoin’ini satmayacak! Hangi varlıkların tutulması gerektiğini açıkladı

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Kripto Para Haber – Elon Musk, yine kripto piyasasıyla ilgili çarpıcı açıklamalarda bulundu. Musk BTC, ETH ve DOGE’sini satmayacağını söylerken enflasyon yüksekken hangi varlıkları tutmanın iyi olduğunu açıkladı. Elon Musk’ın sahibi olduğu Tesla artan enflasyonun baskısı altında olduğunu açıklamak için Twitter’da görüşlerini paylaştı. Enflasyon yükseldiğinde hangi varlıklara sahip olmanın daha iyi olduğu konusundaki görüşünü de paylaştı.

Yakın tarihli bir tweet’te Tesla ve SpaceX’in arkasındaki adam, her iki şirketin de yüksek emtia fiyatlarına neden olan artan enflasyondan baskı altında olduğunu paylaştı.

Elon Musk, Financial Times’dan bir makale yayınladı ve küresel emtia fiyatlarının Rusya ve Ukrayna arasındaki savaşın bir sonucu olarak 50 yılı aşkın süredir en büyük haftalık ralliyi görme yolunda olduğunu paylaştı.

Yüksek enflasyon rakamları ABD Tüketici Fiyat Endeksi’ne de yansıdı. Ülkenin Çalışma İstatistikleri Bürosu 10 Mart’ta rakamları yayınladı ve büyük ölçüde enflasyonu ölçmek için kullanılan endeks %7,9 ile on yıllı en yüksek seviyesine ulaştı.

Musk’ın gönderisinin altına yorum yapan MicroStrategy CEO’su Michael Saylor şu ifadeleri kullandı:

“USD tüketici enflasyonu tüm zamanların en yüksek seviyelerine yakın devam edecek ve varlık enflasyonu tüketici enflasyonunun iki katı oranında çalışacak. Daha zayıf paralar çökecek ve sermayenin nakit, borç ve değer stoklarından Bitcoin gibi kıt mülklere kaçışı yoğunlaşacak.”

Elon Musk, Saylor’un “bu sonuca varmasının” şaşırtıcı olmadığını sözlerine ekledi. Saylor’un şirketi 125.000’den fazla BTC bulundururken en önemli Bitcoin savunucularından biri olarak yer alıyor.

Bununla birlikte Musk, mevcut durumda hangi varlıkları elde tutmanın iyi olduğuna dair düşüncelerini de paylaştı.

“Genel bir ilke olarak, bu başlıktan tavsiye arayanlar için, enflasyonun yüksek olduğu zamanlarda dolar yerine iyi ürünler yaptığını düşündüğünüz şirketlerde ev veya hisse senedi gibi fiziksel şeylere sahip olmak genellikle daha iyi.”

Ayrıca Bitcoin, Ethereum veya Dogecoin’ine hâlâ sahip olduğunu ve satma planı olmadığını da belirtti.

“Bu yazı ilk olarak cryptopotato.com sitesinde yayınlanmıştır.” 


Binance komisyon indirimlerini %20’ye çıkarttık!
Binance borsasında yüzde 20 komisyon indirimi kazanabileceğiniz bir hesap açmak için tıklayın!


En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan ve Twitter hesabımızdan takip edebilirsiniz.


Yazı içeriğindeki bilgiler tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yaptığınız yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.


Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin