Şok iddia: Elon Musk, büyük bir Bitcoin balinası olabilir mi?
Şok iddia: Elon Musk, büyük bir Bitcoin balinası olabilir mi?

Elon Musk Bitcoin paylaşımı yaptı – Kripto alemi coştu

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Kripto Para Haber – Bitcoin, ana akım medyanın bir parçası haline geldi. Birkaç yıl önce Bitcoin’i tweetlemek ve tartışmak tuhaf olsa da, son birkaç ay boyunca, en etkili figürlerin ve şirketlerin bu konuda konuştuklarını gördük.

Elon Musk deneyimli bir Bitcoin yorumcusu ve aynı zamanda diğer bazı kripto para birimleri hakkında yaptığı yorumlarla biliniyorAncak BTC hakkında son tweetinin üzerinden epey bir zaman geçmişti.

Bugün, sakin bir hafta sonunun zirvesinde Musk, şu tweet’i attı:

Tweet’inden hemen sonra, Bitcoin’in fiyatında 200 dolarlık bir artış oldu. Yirmi dakika sonra Musk, orijinal tweetine bir yanı olarak “Şaka yapıyorum, kimin güvenli bir kelimeye ihtiyacı var ki !?” ifadesini kullandı.

Atılan tweetler

TSLA’nın çok pahalı paylaşımları, Dogecoin veya SpaceX hakkında tweetler gibi zaman zaman paylaştığı görüşleriyle bilinen Musk, 2020’nin başlangıcından 10 gün sonra, “Bitcoin benim güvenli sözüm değil” şeklinde tweet atmıştı.

Yukarıda atılan tweet’in tarihini fark ettiyseniz, tam olarak 2020’nin başlangıcından 10 gün sonrayı görmüşsünüzdür. Ocak ayında bitcoin yaklaşık 8.000 $ civarında işlem görüyordu. Şimdi Bitime 10 güne kala attığı tweeti yazarken Bitcoin tüm zamanların en yüksek seviyesi olan 24.200 $’ı belirledikten bir gün sonra 23.800 $’dan işlem görüyor.

Her zaman olduğu gibi atılan tweet yaklaşık 40 milyon Twitter takipçisine sorular soruyor. Bun yaşananların bir kez daha böylesine büyük bir izleyici kitlesinin önünde olması BTC için kuşkusuz bir kazanç.

Buradan fiyatların nereye gideceğini ve kripto para biriminin başka bir etkileyici aşamadan geçip geçmeyeceğini görmek de ilginç olacak.

Bu haber ilk defa cryptopotato’da yayınlanmıştır


Binance komisyon indirimlerini %20’ye çıkarttık!
Binance borsasında yüzde 20 komisyon indirimi kazanabileceğiniz bir hesap açmak için tıklayın!


En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan ve Twitter hesabımızdan takip edebilirsiniz.


Yazı içeriğindeki bilgiler tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yaptığınız yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.


 

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin