Elon Musk, Bitcoin ATH'si için ne düşünüyor, nasıl bir paylaşım yaptı?
Elon Musk, Bitcoin ATH'si için ne düşünüyor, nasıl bir paylaşım yaptı?

Elon Musk, Bitcoin ATH’si için ne düşünüyor, nasıl bir paylaşım yaptı?

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Kripto Para Haber – Tesla CEO’su Elon Musk, uzun bir aradan sonra Bitcoin hakkında tweet attı. Attığı tweet’de Bitcoin’in devam eden boğa koşusunda olağanüstü performansını tanımlamak için popüler “69-420” mizahını kullandı.

Ayrıca, B-Word konferansında Tesla’nın hatırı sayılır miktarda Bitcoin’i elinde tuttuğunun ortaya çıkmasından bu yana, bu boğa koşusu, şirketin Bitcoin kârı 1 milyar doları aştığı için Tesla’nın BTC hisselerini tekrar gündeme getirdi.

MicroStrategy BTC kârı 3 milyar doları aştı

Bir Enterprise yazılım şirketi ve Bitcoin’in en büyük sahibi olan Tesla ile birlikte MicroStrategy’nin BTC kârı da kripto paranın fiyat artışıyla birlikte yükseldi. MicroStrategy’nin kripto portföyü 114.000’den fazla Bitcoin ile güçlü ve CEO Michael Saylor’un yakın zamanda tasfiye etme planı da bulunmuyor. Şirketin hisselerin değeri Salı günü riskli aralıkta işlem gördü yani ProShares Bitcoin vadeli işlemleri ETF’si işlem görmeye başladığında, şirket yükseldi ve bir gecede düzeltme yaptı.

FX Empire raporuna göre MicroStrategy hisseleri 758$ için, dün %4,2 yükseltti. Ayrıca, 2021 yılı genel olarak şirket için kârlı bir yıl oldu, hisse senetleri geçen yıla göre yaklaşık olarak ikiye katlandı ve %300’ün üzerinde yükseldi ve bu da Bitcoin fiyat artışında %400’ün üzerinde bir yankı uyandırdı.

Ayrıca ilk Bitcoin ETF’nin uygulanmasıyla kripto, geçen hafta çatıdan fırladı. ProShares’in BTC ETF’sinin kaydından bu yana iki gün içinde 1 milyar dolarlık varlık biriktirdiğini açıkladı. İlk Bitcoin ETF’si, 20 milyon dolarlık varlıkla başladı ve birinci günde 500 milyon doları aştı ve güncel olarak ikinci günde ise 1 milyar dolar ile olağanüstü sonuçlar elde etti.

Dün 20 Ekim’de Bitcoin’in fiyatı 67.000 doları geçerek tüm zamanların en yüksek seviyesine ulaştığını ve güncel fiyatı keşif bölgesine daha da girdiği söylenilebilir. Bugün küçük bir düzeltme gördü ve güncel değeri ise 1,24 trilyon dolarlık bir piyasa değeriyle 66.302 dolardan işlem görüyor.

 

coingape


Binance komisyon indirimlerini %20’ye çıkarttık!
Binance borsasında yüzde 20 komisyon indirimi kazanabileceğiniz bir hesap açmak için tıklayın!


En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan ve Twitter hesabımızdan takip edebilirsiniz.


Yazı içeriğindeki bilgiler tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yaptığınız yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.


 

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin