Elinizde varsa çok dikkatli olun! Bu coin'in hareketleri sizi aldatıyor olabilir... Düşüş bitmedi!
Elinizde varsa çok dikkatli olun! Bu coin'in hareketleri sizi aldatıyor olabilir... Düşüş bitmedi!

Elinizde varsa çok dikkatli olun! Bu coin’in hareketleri sizi aldatıyor olabilir… Düşüş bitmedi!

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Kripto Para Haber – Polkadot fiyat analizi, satıcıların gün boyunca piyasaya hakim olması nedeniyle nispeten düşüş eğilimi gösterdi. Kripto paranın değeri 18,48 dolara kadar düştü ve önümüzdeki birkaç gün içinde daha fazla düşüş ihtimali oldukça belirgin görünüyor. Satış momentumu hızla artıyor, bu da kripto para birimi için olumsuz bir işaret. Mevcut eğilim devam ederse, gelecekte daha fazla düşüş olasılığı beklenebilir.

Ayı salınımı Polkadot fiyatını 18,48 dolar sınırına indirdi

Ayılar lider konumda olduğu için bugün Polkadot piyasası için düşüş eğilimi öngörüyoruz. Fiyat birkaç gün önce düşüş yaşadı ve şu anda da koşullar satıcıların lehine gidiyor. Kripto para değeri, son düşüş eğilimi nedeniyle 18,4 dolara geldi. Daha fazla satış faaliyeti meydana gelirse, yakında başka bir düşüş görebiliriz. Bir günlük DOT/USD fiyat grafiği için hareketli ortalama (MA) değeri 18,63 dolarda, bunu unutmamalısınız.

Oynaklık düşüyor, bu da gelecekteki piyasa eğilimlerinin kripto para birimi alıcılarını destekleyebileceğini gösteriyor. Bollinger bantları göstergesinin değerlerini tartışırsak, üst bant 27.37 $’a dokunurken, alt bant 14.04 $’ın altında. Göreceli Güç Endeksi (RSI) puanı, fiyatın gösterdiği düşüş eğilimi nedeniyle 36.03’e kadar inmiş vaziyette.

DOT/USD değeri canlanmanın ardından 18,46 dolara yükseldi

Dört saatlik Polkadot fiyat analizi, boğaların son birkaç saat içinde geri dönüş yapmayı başardığı için piyasa için artan bir trendi doğruluyor. Boğalar ve ayılar sürekli olarak lider pozisyonu değiştiriyor, ancak şimdi boğalar üstün görünüyor. Kripto para birimi değeri şu anda 18,46 dolar ve satın alma momentumunun güçlenmesi bekleniyor. Fiyat hala hareketli ortalama değerinden, yani 19.08 dolardan daha düşük bir seviyede duruyor.

Oynaklık nispeten azalıyor, bu da gelecekteki fiyat hareketinin yükseliş olabileceği anlamına geliyor. Bollinger bantları göstergesine doğru hareket edersek, üst bandı 20.64 dolarda, alt bandı ise 17.83 dolarda bulunuyor. Bollinger bantları ortalaması 19.23 $’a yükselirken, RSI skoru 44.55’e yükseldi.

Yukarıdaki teknik gösterge tablosundan da anlaşılacağı gibi, satış eğilimi son birkaç haftadır piyasayı ele geçirmiş durumda. 14 gösterge satış konumunda, on tanesi nötr ve satın alma tarafında sadece ikisi bulunduğundan, görünüşte düşüş sinyali var.

Polkadot fiyat analizi sonucu

Günlük ve saatlik Polkadot fiyat analizi, ayılar lehine tahminler veriyor. Fiyat, son 24 saatte aşağı yönlü bir hareketi kapsadı ve kripto paranın değeri 18,48 dolara düştü. Ancak dört saatlik fiyat analizi, boğaların piyasanın kontrolünü ele geçirdiğini gösteriyor. Dört saatlik fiyat tablosu yeşil bir sinyal veriyor, bu da fiyatın son birkaç saat içinde yükseldiği anlamına geliyor.

cryptopolitan


Binance komisyon indirimlerini %20’ye çıkarttık!
Binance borsasında yüzde 20 komisyon indirimi kazanabileceğiniz bir hesap açmak için tıklayın!


En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan ve Twitter hesabımızdan takip edebilirsiniz.


Yazı içeriğindeki bilgiler tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yaptığınız yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.


Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin