Elinizde varsa çok dikkat edin: Bu Metaverse tokeni uçurumun eşiğinde! 
Elinizde varsa çok dikkat edin: Bu Metaverse tokeni uçurumun eşiğinde! 

Elinizde varsa çok dikkat edin: Bu Metaverse tokeni uçurumun eşiğinde! 

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Kripto Para Haber – Decentraland (MANA) fiyatı son dört ardışık seansta satış baskısı altında kaldı. Bu haberin yazıldığı sırada, MANA günlük %6,39 düşüşle 2,46 dolardan işlem görüyor. Aşağı yönlü momentum şimdilik devam ediyor.

  • Decentraland fiyatı bugün ayakta kalmaya çalışıyor.
  • Blockchain analizi, satıcıların fiyatı 2,00 dolara çekebileceğini ortaya koyuyor.
  • 2,00 dolarlık bariyerin kırılması halinde 200 DMA test edilebilir.

Decentraland haftalık grafikte 2,45 dolar yakınlarında kritik bir kavşakta.

22 Kasım’da 5,91 dolara ulaştıktan sonra, fiyat şimdiye kadar %58 geri çekildi. Ayrıca haftalık grafikte, psikolojik olarak önemli olan 2,00 doların altındaki bir kırılma, yeniden 1,00 dolar %59’a varan düzeltmeye sebep olabilir.

Günlük grafiğe geçilirse, fiyat 25 Kasım’dan itibaren keskin bir düşüş yaşadı. En düşük seviyeyi 2,92 dolarda test ettikten sonra 4 dolar ageri döndü ancak alıcılar reddetti ve aşağı yönlü momentumu sürdürdü.

Günlük Göreceli Güç Endeksi (RSI), orta çizginin altında işlem gören MACD (Hareketli Ortalama Yakınsama Iraksama) ile birlikte aşırı satım yörüngesine doğru hareket ediyor. Her iki faktör de satıcıların pes etme havasında olmadığını ve boğaların piyasaya geri dönmek için güçlü bir savaş vermek zorunda olduğunu ima ediyor.

Önceki fiyat hareketine göre, daha düşük zirve ve daha düşük dip seviyeler, klasik bir düşüş modeli oluşturuyor. Fiyat şimdiden 2,96 dolardaki 100 DMA’yı kırdı ve şimdi 1,97 dolarda bulunan düşüş kanalının alt trend çizgisine doğru ilerliyor.

Fiyat günün en düşük seviyesini korumayı başarırsa, ardından 100 DMA’yı 3 dolarda yeniden test ederse, MANA boğaları yatay direnç seviyesini 3,40 dolara taşımak isteyebilir.

coingape


Binance komisyon indirimlerini %20’ye çıkarttık!
Binance borsasında yüzde 20 komisyon indirimi kazanabileceğiniz bir hesap açmak için tıklayın!


En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan ve Twitter hesabımızdan takip edebilirsiniz.


Yazı içeriğindeki bilgiler tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yaptığınız yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.


Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin