Elinizde varsa çok dikkat edin: Popüler altcoin ayı sinyali verdi!
Elinizde varsa çok dikkat edin: Popüler altcoin ayı sinyali verdi!

Elinizde varsa çok dikkat edin: Popüler altcoin ayı sinyali verdi!

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Kripto Para Haber – Blockchain verileri, Ethereum ağ akışlarının keskin bir şekilde pozitife döndüğünü gösteriyor. Bu da kripto için düşüş eğilimi gösterebilecek bir işaret.

Net akışlar pozitif hale geldi

CryptoQuant gönderisinde bir analistin belirttiği gibi, borsalar son zamanlarda net ETH girişlerini gözlemleyerek rezervlerini artırdı.

“Tüm borsalar net akışı”, tüm borsaların cüzdanlarına giren veya çıkan net Ethereum miktarını ölçen bir göstergedir. Metrik değeri, girişler ve çıkışlar arasındaki fark alınarak hesaplanır.

Göstergenin değeri pozitif olduğunda, borsaların şu anda çıkışlardan daha fazla giriş yaptığı anlamına gelir. Yatırımcılar genellikle ETH’lerini satış amacıyla borsalara yatırdıklarından, böyle bir eğilim kripto paranın fiyatı için aşağı yönlü olabilir.

Öte yandan, negatif net akış değerleri, çıkışların şu anda girişleri ezdiği anlamına gelir. Sürdürülen bu değerler, bir birikim işareti olabileceğinden Ethereum için yükseliş yönlü olabilir.

Geçen yıl boyunca ETH ağ akışlarındaki eğilimi gösteren grafik şöyle:

Ethereum Netflows

Yukarıdaki grafikte görebileceğiniz gibi, Ethereum net akışları son birkaç hafta içinde keskin bir şekilde pozitif değerlere yükseldi.

Bu net girişlerin etkisi, borsalarda oturan toplam ETH miktarını ölçen döviz rezervi göstergesi aracılığıyla görülebilir. Aşağıda bununla ilgili tablo var.

Ethereum Exchange Reserve

Grafiğin gösterdiği gibi, Ethereum borsa rezervi geçen hafta değerinde keskin bir şekilde arttı. Net akışlar son zamanlarda olumlu olduğu için bu bekleniyor.

Borsa rezervine genellikle kriptonun “satış arzı” denir. Eğilim devam ederse ve rezerv yükselmeye devam ederse, yakın vadeli görünüm kripto paranın fiyatı için aşağı yönlü olabilir.

newsbtc


Binance komisyon indirimlerini %20’ye çıkarttık!
Binance borsasında yüzde 20 komisyon indirimi kazanabileceğiniz bir hesap açmak için tıklayın!


En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan ve Twitter hesabımızdan takip edebilirsiniz.


Yazı içeriğindeki bilgiler tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yaptığınız yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.


Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin