featured

Elinizde bu altcoin varsa dikkat! Bu hafta yüzde 22’lik bir çöküş yaşayabilir

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Kripto Para Haber – Kripto para piyasası yeni haftaya olumsuz başladığı için gözde altcoin’lerden bir tanesi olan BNB, önemli ölçüde bir kayıpla karşı karşıya kalabilir. BNB fiyatı, ağustos ayının en düşük seviyelerinin de altına gerileyebilir. Fiyat, 212,50 dolar civarında bir miktar durgunlaşabilir. Ancak bu seviyelerde yeterli alıcı görünmüyor.

Binance Coin (BNB) fiyatı, Fed başkanı Powell’ın enflasyonu düşürmek ve finansal sisteme zarar vermek konusundaki sert söylemi küresel piyasaları hâlâ sallarken, büyük ölçüde düşüş yaşama riskiyle karşı karşıya. Risk almaktan çekinmeyen yatırımcılar, elbette bu tür söylemlerden hoşlanmazlar. Ancak altcoin’in fiyatı 200 doların altına düşme olasılığı ile karşı karşıyayken elinizdeki token’ları çıkarmak isteyebilirsiniz.

BNB fiyatı, değerinin %22’sini kaybedecek

BNB fiyat hareketi, yeni haftaya adeta kabus gibi başladı. Çünkü boğalar fiyat hareketini 55 günlük Basit Hareketli Ortalamanın üzerine geri çekmeye çalıştı. Ancak çok net bir şekilde başarısız olundu. Bu kesin reddetme ile boğalar, yerlerini ayılara teslim etti. Ayılar ise acımasız bir şekilde, doğrudan çok daha düşük seviyeleri hedefliyorlar. Bu düşüşü yavaşlatabilecek tek unsur, iki aylık pivotlardır. Ancak altcoin için bunların da gerçek bir tarihsel önemi yoktur.

altcoin BNB grafik

Altcoin fiyatı bu nedenle ilk olarak, 272 dolar seviyesi kırıldığında daha aşağı kaymaya ayarlandı.. Oradan, 266 dolardaki aylık pivota doğru küçük bir iniş, boğaların düşüşü satın alması için yeterli olmayacaktır. Bunun yerine, 230 dolarlık aylık S1 desteği, bir miktar psikolojik alaka düzeyine sahip olabilir. Ancak 212 dolar seviyesinin düşen bıçağı yakalaması daha olasıdır. Bu da mevcut fiyattan %22 oranında bir düşüş yaşanması anlamına gelmektedir.

Yeni ticaret haftasının başlamasıyla birlikte, negatif gölge hafta boyunca kaybolmayabilir.

fxstreet


Binance komisyon indirimlerini %20’ye çıkarttık!
Binance borsasında yüzde 20 komisyon indirimi kazanabileceğiniz bir hesap açmak için tıklayın!


En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan, Twitter hesabımızdan ve YouTube kanalımızdan takip edebilirsiniz.


Yazı içeriğindeki bilgiler tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yaptığınız yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.


Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin