featured

Elinizde bu altcoin varsa dikkat! Teknik göstergeler yüzde 25’lik bir düşüşe işaret ediyor

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Kripto Para Haber – Kripto para piyasasında yakından takip edilen altcoin’lerden bir tanesi olan LINK, yeni haftaya düşüş yaşayarak başladı. LINK fiyatı yakınlarda destek bulamaması sebebiyle daha aşağı gidebilir.

Altcoin, 5,00 dolara gerilemeden önce bu yılın en düşük seviyesi olan 5,26 dolara doğru %25’lik bir düşüş yaşayabilir.

LINK, geçen hafta meydana gelen bazı kayıpları telafi edebileceği dalgalı bir hafta sonundan çıkış yaptı. Altcoin’in fiyatı şu anda biraz daha yüksek işlem görüyor. Ancak dibe vurmadan önce %25’e varan bir değer kaybı yaşamaya hazırlanıyor. Psikolojik olarak önemli olan 5 dolar seviyesine doğru bir baskı altında.

LINK fiyatı ölüm yolculuğuna hazırlanıyor

ASIA PAC oturumu, yalnızca Avrupa oturumu sırasında daha da artan olumsuz bir tonda başladığından LINK fiyatı, güne %3’lük bir kayıpla başladı. Geçen haftaki önemli düşüşün ardından, aylık pivot olarak başka bir düşüş daha gerçekleşti.

55 Günlük Basit Hareketli Ortalama, şimdi ayıların fiyat hareketini savunmak ve yönetmek için mükemmel bir giriş seviyesi olarak kullanabilecek bir çift kapağa dönüşüyor. Düşüş unsurlarının yükseliş unsurlarından daha ağır basması ile düşüş derinleşebilir.

LINK fiyatı, pazar 55 günlük SMA’nın bulunduğu 7,18 dolardan reddedildi. Pazartesi günü açılışta düz bir tepe ve keskin düşüş ile ayılar kendini gösteriyor.

altcoin LINK grafik

Altcoin, geçen haftanın en düşük seviyesi olan 6,68 doları aşağı yönlü kırdıktan sonra, 5,26 dolara doğru daha fazla düşüş gerçekleştirebilir. Kripto para piyasasındaki genel olumsuz hava da fiyata pek destek olmuyor.

Bu hafta sonunda gerçekleşecek Fed Jackson Hole Sempozyumu, potansiyel bir piyasa dönüşünü etkileyebileceğinden dolayı çok önemli bir hafta olacak. Bu olaydan sonra kripto para piyasasında dik bir ralli görebiliriz.

Piyasaya pozitif havanın geri gelmesinin ardından LINK fiyatı 9,50 dolara doğru bir ralli başlatabilir.

fxstreet


Binance komisyon indirimlerini %20’ye çıkarttık!
Binance borsasında yüzde 20 komisyon indirimi kazanabileceğiniz bir hesap açmak için tıklayın!


En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan, Twitter hesabımızdan ve YouTube kanalımızdan takip edebilirsiniz.


Yazı içeriğindeki bilgiler tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yaptığınız yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.


Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin