featured

Elinizde bu altcoin varsa dikkat! İşte, daha fazla zarar etmeden önce bilmeniz gerekenler…

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Kripto Para Haber – Kripto para piyasasındaki altcoin’lerden bir tanesi olan LINK, son birkaç saattir piyasadaki negatif hissiyat sebebiyle düşüşte. Chainlink, daha yüksek piyasa değeri ile diğer kripto para birimlerini geride bırakıyor. Kripto para biriminin piyasa değeri son 1 haftada %13 oranında kazanç kaydetmesine rağmen, LINK fiyatı %9,25 oranında düşüş yaşadı.

Bu görünüş bir miktar aldatıcı olabilir. Chainlink’in, nispeten daha yüksek piyasa değerine sahip diğer altcoin’leri geride bırakması bunun bir kanıtıdır. Chainlink, son yedi gün içinde görüldüğü gibi zirvede performans gösteriyor ve grafiklerde kırmızılar görülmeden %13’lük bir kazanç kaydetti.

Bugün, piyasa yükseliş eğilimindeydi. Ancak LINK’in düşüşe geçmesine neden olan olumsuz bir momentum mevcut. Fiyat 7,5 dolardan 6,64 dolara düştü.

Chainlink yavaşlıyor

Geçen hafta Chainlink’in Polygon, BNB, Phantom, Solana ve Ethereum ile 11’den fazla entegrasyonu oldu. Bu, geliştiricilerin ağı güçlendirmek için çok çalıştıklarının olumlu bir işareti.

Dahası bu artış, istikrarlı bir fiyat artışı gösteren hacimdeki pompa ile aynı zamana denk geldi. Whalestats tarafından atılan bir tweet, LINK’i şu anda en iyi 500 ETH balinasının sahip olduğu popüler kripto para birimlerinden biri olarak nitelendiriyor.

Dört saatlik bir grafikte, LINK fiyatının piyasa oynaklığı sebebiyle değer kaybettiği görülüyor. Altcoin’in fiyatı, ayıların piyasayı tekelleştirdiğini gösteren Hareketli Ortalama değerinin altında işlem görüyor. Ancak yine de boğaların içeri girme şansı olabilir.

altcoin LINK grafik

Chainlink için CMF ve RSI 53 işaretinde bulunuyor. Bu da piyasanın arızaya karşı güvenli veya nötr bir aşamada olduğunu gösteriyor. RSI ise daha da düşüş gösteriyor. Açıkça Bollinger Bantları, yüksek oynaklık aşamasını takiben LINK fiyatının düşüş eğiliminde olması gerektiğine işaret ediyor. Bu, kısa vadede bir yükseliş trendi fırsatlarını ortadan kaldırır.

Piyasa tekelleşiyor

Yatırımcılar Chainlink’e çok güveniyor ve önümüzdeki günlerde LINK fiyatının artmasını bekliyorlar. Altcoin’in fiyat artışı, birkaç zincir üstü ölçümle doğrulanır.

Chainlink’in döviz rezervleri geçen hafta %2 düştü. Bu da yükseliş hareketini ima eden satış baskısının azaldığını gösteriyor.

Özellikle, son 24 saatte görüldüğü gibi toplam işlem hacminde ve aktif cüzdan adres sayısında da bir artış oldu.

Öte yandan fiyat artışının ortasında LINK’in döviz çıkışındaki düşüşe bakılırsa, bir ayı piyasasının ortaya çıktığı görülüyor.

NEWSBTC


Binance komisyon indirimlerini %20’ye çıkarttık!
Binance borsasında yüzde 20 komisyon indirimi kazanabileceğiniz bir hesap açmak için tıklayın!


En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan, Twitter hesabımızdan ve YouTube kanalımızdan takip edebilirsiniz.


Yazı içeriğindeki bilgiler tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yaptığınız yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.


 

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin