featured

Elinde tutanlar dikkat! Analist açıkladı, Ethereum rakipleri patlamaya hazır

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Kripto Para Haber – Geçtiğimiz yıl Bitcoin çöküşünü doğru tahmin eden analist, şimdilerde önemli iki altcoini değerlendirdi. Biri ilk 10 içinde yer alırken, diğeri 41. sırada bulunuyor. Kripto uzmanı bu iki varlık için hedefleri güncelledi.

Analist Smart Contracter, Twitter takipçisine aylık kapanışların bir dizi proje için iyi göründüğünü söylüyor. Smart Contracter’ın radarındaki bir altcoin , haftalık zaman diliminde düzeltici bir ABC modelini zaten tamamladığını söylüyor. Açıkladığı ilk altcoin ise Fantom (FTM).

Uzman, akıllı sözleşme platformu için mevcut 1.55$ seviyesinden tüm zamanların en yüksek seviyesi olan 4.50$’a doğru %190’lık patlayıcı bir hareket öngörüyor. Smart Contracter,

“FTM haftalık yükseklerden büyük bir düzeltici ABC gibi görünüyor. Bu yıl tüm zamanların en yüksek seviyesine ulaşma şansının yüksek olduğunu düşündüğüm bir proje.”

Analist, Fantom sonrasında Solana’yı inceledi

Kripto uzmanı, yüksek performanslı blok zinciri Solana’nın (SOL) hem ABD doları hem de Bitcoin çiftlerinde yükseliş sinyalleri verdiğini belirtiyor. ABD doları (SOL/USD) karşısında paritenin birkaç aylık düşüş trendinin altında bir yükseliş eğilimi gösterdiğini belirten analist şunları ekledi:

“Aylık grafikler Cuma günü kapandı. Sevdiğim altcoinlerden Solana, ABD doları çiftinde, 0,618 [Fibonacci geri çekilme seviyesi] üzerinde meydana gelen aylık zaman diliminde bir ders kitabı sabah yıldızı modeline sahibiz.”

Bitcoin’e (SOL/BTC) karşı eşleştirilen Smart Contracter, Solana’nın üç dalgalı bir düzeltme modelini (ABC) tamamladığını ve bu da trendin tersine çevrildiğini öne sürüyor.

dailyhodl


Binance komisyon indirimlerini %20’ye çıkarttık!
Binance borsasında yüzde 20 komisyon indirimi kazanabileceğiniz bir hesap açmak için tıklayın!


En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan ve Twitter hesabımızdan takip edebilirsiniz.


Yazı içeriğindeki bilgiler tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yaptığınız yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.


Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin