AXS CHZ APE, ayı döneminde yıpranmaya devam ediyor

Elinde olanlar dikkat: Bitcoin geri dönerse, bu altcoin düşüş yaşayabilir!

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Kripto Para Haber – 5 Nisan Salı gününe kadar altcoin piyasası baya hareketli geçti. Hatta şu anda bazı varlıklar hareketlerine devam ediyor. Ancak bu hareketlenme düne nazaran daha az. Bitcoin’in yeniden destek denemeleri piyasayı biraz salladı. Bu sallanma esnasında etkilenen bazı altcoinler oldu. Yeniden düşüş ise bir altcoin için düşüş sinyali gösteriyor.

RUNE’nin fiyatı 2 günlük grafikte bir üst dönüş modeli oluşturuyor. Ayrıca altcoin büyük bir düzeltmeye işaret ediyor. Yatırımcılar kar elde etmeye devam ederse ya da Bitcoin bir U dönüşü yaparsa, Thorchain için iyi olmayacak. Negatif bir durumda düşüş trendini tetikleme ihtimali yüksek.

RUNE fiyatı geçen ay %286 arttı ve 12.51 dolarlık engeli üçüncü kez yeniden test etti. Bu bariyerde kalması RUNE için büyük retlere ve ardından dik düzeltmelere neden oldu.

Altcoin düşüşü bekliyor mu?

23 Ağustos 2021’den bu yana, Thorchain bu seviyeyi üç kez etiketledi ve ikinci yeniden test 12.51 dolardan yüksek aralığın üzerinde saptı. Bu tavanın en son ve üçüncü tekrar ziyareti, üçlü musluk kurulumunu tamamlıyor.

Teknik oluşum, bir tepeden dönüş formasyonudur. Bu aynı zamanda ayıları destekleyen bir trend olduğunu öngörür. Altcoin fiyatının aşırı uzaması göz önüne alındığında, bu hareketin daha aşağılara inme ihtimali yüksek.

7.76 dolardaki acil destek seviyesi veya %50 geri çekilme seviyesi, düşüş momentumunu emerek satışı destekleyecek tek mantıklı dayanak olacaktır. Bu nedenle, yatırımcılar RUNE fiyatının mevcut konumundan %33 düşmesini bekleyebilirler.

Aşağı yönlü hareketi desteklemek, zincir içi hacim için 7 günlük hareketli ortalamanın 492 milyondan 235 milyona son zamanlardaki çöküşünü temsil ediyor. Bu gelişme, daha fazla yatırımcının kar elde ettiğini ve muhtemelen ağdan ayrıldığını gösteriyor.

Daha da kötüsü, altcoin etrafındaki hype da hızla düşüyor gibi. Sonuç olarak, yatırımcı hissiyatı düşme eğiliminde. Teknik a.ıdan ayrıntılı olarak açıklanan düşüş görünümüne daha fazla güven katıyor.

RUNE ne kadar?

43. sırada yer alan altcoin, günü yüzde 12’lik bir düşüşle götürüyor. Haftalık geri çekilme ise neredeyse %18. Anlık fiyatı 10 doların biraz üzerinde seyrediyor. 

RUNE nereden satın alınır?

ThorChain satın almak için birden fazla alternatif var. Başta Binance olmak üzere, KuCoin, FTX, Gateio, Bybit, MEXC gibi borsalarda listeli. Farklı paritelerde işlem açarak alım yapabilirsiniz.

ambcrypto


Binance komisyon indirimlerini %20’ye çıkarttık!
Binance borsasında yüzde 20 komisyon indirimi kazanabileceğiniz bir hesap açmak için tıklayın!


En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan, Twitter hesabımızdan ve YouTube kanalımızdan takip edebilirsiniz.


Yazı içeriğindeki bilgiler tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yaptığınız yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.


Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin