Uyarı! Bu altcoin’i almak isteyenler acele etmeyin…

Elinde MATIC ve LINK tutanlar buraya: Altcoinler için son durum ne?

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Kripto Para Haber – Kripto piyasasında devam eden belirsizlik yatırımcıları iyiden iyiye sıktı. Yatırım yapan pek çok insan büyük oranda zararda. Düşüşler yatırımcıyı bir hayli fazla etkiledi. Terra’nın Luna ve UST çöküşü ise süreci daha çok güvensizliğe sürükledi.

Altcoinler ise şu sıralar Bitcoin’e göre fena bir performans sergilemiyor. BTC.d bu kadar hakim olmasına rağmen üstünlük büyük ölçüde BTC’de olmadı. Ancak 3 ile 6 ay önceki seviyelerden elbette her varlık bir hayli uzak.

MATIC, kripto piyasaları bu hafta çökmeye devam ettiği için Çarşamba günü bir yılın en düşük seviyesine geriledi. Düşüş, MATIC’i neredeyse %10 daha düşük gösterdi. LINK’in Çarşamba günü toparlanıp süreçte dört günün en yüksek seviyesine ulaşması ise dikkat çekiyor. İşte altcoinler hakkında detaylar…

Polygon (MATIC)

Dünyanın en büyük 20. kripto para biriminin fiyatları neredeyse %10 düştüğünden, MATIC önemli bir hamle yaptı.

Salı günkü 0.4331$’lık zirvenin ardından, MATIC/USD bugünün seansında erken saatlerde 0.3658$’a düştü. Çarşamba günkü hareket, fiyatların art arda altıncı gün düşerek bu süreçte Mayıs 2021’den bu yana en düşük noktasına ulaştığını gördü.

Genel olarak, fiyatlar son yedi günde %35’in üzerinde düştü ve 14 günlük RSI da bir ayın en düşük seviyesini izliyor.

Yazı yazarken, Göreceli Güç Endeksi, 13 Mayıs’tan bu yana en düşük noktası olan 26.2’de geziniyor. MATIC hala istikrarlı bir fiyat tabanı arıyor gibi görünüyor.

Chainlink (LINK)

Fiyattaki son düşüşlerin ardından LINK, bugünkü seansta birkaç yılın en düşük seviyelerinden uzaklaşarak Çarşamba günü yükseldi. LINK/USD paritesi Salı günü 5.88$’dan toparlandı. Günün erken saatlerinde 6.87$’lık gün içi zirvesine ulaştı.

LINK’i iki yılın en düşük seviyesine yaklaştıran dünkü kırılmanın ardından fiyatların 6.15$’lık destek noktasına yeniden girmesiyle geldi. Bu seviyeye geri döndüğünden beri, boğalar şimdi 7.60 dolarda direnci hedefliyor gibi görünüyor, ancak bunun yolunda bazı engeller var.

news.bitcoin


Binance komisyon indirimlerini %20’ye çıkarttık!
Binance borsasında yüzde 20 komisyon indirimi kazanabileceğiniz bir hesap açmak için tıklayın!


En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan, Twitter hesabımızdan ve YouTube kanalımızdan takip edebilirsiniz.


Yazı içeriğindeki bilgiler tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yaptığınız yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.


Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin