Newegg, Shiba Inu (SHIB) ile ödeme özelliğini duyurdu.

Bu elektronik perakende devi, Shiba Inu ödemelerini kabul ettiğini açıkladı!

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Kripto Para Haber – Shiba Inu (SHIB) ödeme seçeneğinin eklenmesiyle ilgili spekülasyonların ardından oldukça olumlu bir ilgi gören Elektronik Perakende devi Newegg, söylentileri doğrulayan resmi bir duyuru yayınladı. Şirket Twitter hesabından SHIB ödemelerinin artık Newegg’de bir gerçeklik haline geldiğini ve müşterilerin Pazartesi gününden itibaren SHIB’yi kullanarak alışveriş yapmalarına izin verileceğini doğruladı. Bununla birlikte, Newegg’in kararı kripto yanlısı geçmişi göz önüne alındığında şaşırtıcı değil.

Newegg (@Newegg) / Twitter

Bu ayın başlarında medyada çıkanlara göre, Newegg’in bir şifreli tweetinde elektronik perakendecisinin SHIB’nin resmi Twitter hesabıyla birlikte etiketlediği geliştirici Shytoshi Kusama ile Shiba Inu’nun eklenmesine işaret ederek sohbet istemişti. Tweet’in bir sonucu olarak, Twitter’daki Shiba Inu topluluğu, başka bir ticari devin ödemeler için $SHIB’yi nasıl kullanacağına dair spekülasyonlarla piyasayı doldurdu. Newegg şimdi ödemeler için her iki kriptoyu da kabul ettiği için Shiba Inu ($SHIB) ve Dogecoin ($DOGE) arasındaki rekabet daha belirgin hale gelecektir.

Shiba Inu’nun Ticari Hakimiyeti

Kripto yanlısı perakendeci, Bitcoin Cash, Litecoin, Ether, Wrapped BTC, Dai ve BUSD, USDC, GUSD ve PAX gibi stablecoin’ler gibi diğer tokenlerle birlikte OG Bitcoin’i de kabul ediyor. Kripto destekçisi stratejisinin ardından Newegg, Kara Cuma teklifleriyle ilgili ticari haberler medyayı sallarken manşetlerde kendine bir yer ayırmayı başardı. Kasım ayında Newegg, Kara Cuma kripto indiriminin dahil edilmesi gibi çok sayıda kripto pozitif duyuru yaptı. Perakende devi, Birleşik Krallık, Avustralya, BAE ve diğerleri dahil olmak üzere birçok ülkede BitPay aracılığıyla kripto para biriminde ödenen ürünlerde %20 indirim duyurdu.

Ancak Newegg, kripto yanlısı bir strateji seçen ilk ticari dev değil. Son zamanlarda, Amerika Birleşik Devletleri’ndeki en büyük sinema zinciri olan AMC, Shiba Inu ödemelerini de kabul ettiğini doğruladı. Sadece birkaç hafta önce AMC’nin CEO’su Adam Aron, Shiba Inu’nun AMC’deki sinema biletleri ve imtiyazlar için çevrimiçi kripto ödemeleriyle kullanılabileceğini açıklamıştı.

coingape


Binance komisyon indirimlerini %20’ye çıkarttık!
Binance borsasında yüzde 20 komisyon indirimi kazanabileceğiniz bir hesap açmak için tıklayın!


En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan ve Twitter hesabımızdan takip edebilirsiniz.


Yazı içeriğindeki bilgiler tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yaptığınız yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.


 

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin