Electroneum, mobilmadencilik, mobilmining,akıllı telefon madenciliği
Electroneum mobil madencilik

Electroneum ile akıllı telefonlarınızdan kripto para kazanabileceksiniz

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Barselona’daki Mobil Dünya Kongresi’nde başarılı bir hafta boyunca sergilenen Electroneum, dünyanın dört bir yanındaki milyarlarca akıllı telefon sahiplerine kripto para dünyasını açacak çığır açan mobil madencilik işlemi başlattı.

Günümüzde, kripto para madenciliği özellikle gelişmekte olan ülkelerde, masraflar ve harcamalardan dolayı oldukça zordur. Electroneum projesinin temel amacı kripto paranın küresel kitlesel kabulünü gerçekleştirmek. Bunun ana mekanizmalarından biri de uzun zamandır beklenen mobil madencilik.

Telefon faturanızı Electroneum ile ödeyebilirsiniz

Şirketin mobil madencilik sistemi, akıllı telefonu olan herkesin Electroneum üzerinden madencilik yaparak her ay bir kaç dolar değerinde kripto para imkânı kazanmasına olanak tanır. Mobil madencilik çok az elektrik, çok az veri kullanıyor ve önemli bir teknik bilgiye ihtiyaç duymuyor. Ayda bir kaç dolar fazla gözükmeyebilir ancak dünya genelinde bir milyar insan günde 2 ABD dolar kazançla yaşıyor. Dünya nüfusunun % 71’i 10 dolardan daha az bir gelire sahip.

Gelişmekte olan ülkelerdeki akıllı telefon oranı olağanüstü bir şekilde tırmanıyor. Bu oran 2013’ten 2015’e kadar %21’den %37’ye yükseldi  ve 2017’de en düşük GSYİH’ları olan ülkelerde bile %25-30’luk bir akıllı telefon oranı var. Birçok kişi için internete erişmenin, sevdikleriniz ve meslektaşlarınızla iletişim kurmanın en iyi yolu bu.

Mobil madencilik ile akıllı telefonlardan kripto para kazanabilirsiniz

Mobil madencilik aktivitelerini başlatabilmek için, küresel mobil operatörler ve ödeme şirketleri ile ortaklaşa çalışarak kullanıcıların veri, görüşme ve katma değerli hizmetlerini Electroneum ile ödeme yapmasına izin vermiştir. Bu ortaklıklar sayesinde mobil madencilik şirketi 130 milyon müşteriye ve 1 milyondan fazla satıcıya ve satış noktasına zaten erişebiliyor.

Mobil madencilik,mobil operatörler içinde oldukça heyecan verici bir gelişme. Onlara göre Electroneum, müşterilerle daha güçlü ilişkiler kurmak için bir fırsat. Şu anda, gelişmekte olan ülkelerde akıllı telefon kullanıcıları ve sağlayıcıları batı ülkelerindeki kullanıcılardan çok daha düzenli bir şekilde kullanıyor ve hizmet veriyor. Bu kullanıcılar, mobil madenci ile ücretsiz olarak kazandıkları para birimiyle mobil maliyetlerini ödeyebilirlerse bu markaya daha çok sadakat duyacaktır.

Electroneum nedir?

Tamamen yeni bir şey yapmak için kurulmuş Blockchain, kripto para ve mobil uygulamayı birleştiren yepyeni bir teknolojidir.

100 milyonun üzerinde kullanıcısına Electroneum’a erişim imkânı veren mobil telekom sağlayıcılarıyla anlaşmalar imzaladı.

Bitcoinist

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin