El Salvador vazgeçmiyor, işte son Bitcoin hamleleri
El Salvador vazgeçmiyor, işte son Bitcoin hamleleri

El Salvador vazgeçmiyor, işte son Bitcoin hamleleri

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Kripto Para Haber – El Salvador başkanı Nayib Bukele, kısa süre önce ülkesinin daha ucuz bitcoin satın almayı kaçırdığı konusunda endişeliydi. Bununla birlikte, en son düşüş, ülkenin 410 BTC daha biriktirmesini sağladı

El Salvador, 15 milyon dolarlık yeni bir alımıyla toplamaya devam ediyor

Küçük Orta Amerika ülkesi, geçen yıl kendi sınırları içinde yasal ödeme aracı olarak ilk kripto para birimini benimseyen ilk ülke olurken tarih yazdı. O zamandan beri, çok sayıda bitcoin yanlısı girişim başlattı ve sıklıkla kripto varlığı satın almaya devam ediyor.

Ocak ayının başında toplam yatırımları 10 milyon dolar daha az olmasına rağmen, başkan Bukele, ülkenin son piyasa çöküşleri sırasında daha fazla BTC satın almamasından endişe duyduğunu söylemişti. Bunu BTC 40.000 dolara düştüğünde ancak hemen yaklaşık 44.000 dolara sıçradığında söyledi.

Bununla birlikte, kripto para birimi son birkaç gün içinde tekrar düşüşe geçti ve iki gün içinde yaklaşık 9.000 dolar kaybetti.

Bu, El Salvador’un Bukele tarafından açıklandığı üzere bugüne kadarki en büyük alımlarından birini yapmasına izin verdi. Genel olarak, ülke yaklaşık 15 milyon dolar değerinde 410 BTC satın aldı.

Bununla birlikte, tahminler El Salvador’un şu anda yaklaşık 20 milyon dolar düştüğünü gösterdiğinden, ülkenin toplam BTC yatırımı hâlâ zararda olarak gözüküyor.

Bu haber ilk olarak cryptopotato.com’da yayınlandı.


Binance komisyon indirimlerini %20’ye çıkarttık!
Binance borsasında yüzde 20 komisyon indirimi kazanabileceğiniz bir hesap açmak için tıklayın!


En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan ve Twitter hesabımızdan takip edebilirsiniz.


Yazı içeriğindeki bilgiler tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yaptığınız yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.


Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin