Ekonomist: Ethereum ve Bitcoin,
Bu metrik Bitcoin için yükselişe yüzde 80 dedi – işte beklenilmesi gereken seviyeler

Ekonomist: Ethereum ve Bitcoin, “makro çöküşe” karşı durduktan sonra hangi yöne evrilecek?

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Kripto Para Haber – Bitcoin ve Ethereum, 2021’deki yüksek seviyelerinden düştü. Ancak geleneksel piyasadaki benzerleriyle karşılaştırıldığında, son “çöküş” sırasında daha fazla direnç gösterdi.

Çöküşler Bitcoin ve Ethereum’u düşüremez

Bu hafta borsa düştü ve makro ortam küresel olarak huzursuz olmaya devam ederken değerli metaller keskin bir satış gördü. Yine de bir şekilde düşüşün ortasında, Ethereum ve Bitcoin benzer şekilde iyi dayandılar.

Ekonomist ve trader Alex Kruger, esnekliğin Bitcoin ve Ethereum için “yükseliş” olduğunu söylüyor. En iyi iki kripto varlığı, tam bir yıldır yükseliş eğiliminde ve son makro gerginlikler, o zamandan beri yoldaki ilk büyük çarpışma oldu.

Bitcoin, 4.000 $’dan 58.000 $’a yükselirken, Ethereum 100 $’ın altına düştü ve o zamandan beri 2.000 $’a yükseldi. Bununla birlikte, 10 kattan fazla artış, bitiş çizgisine yakın hiçbir yerde olmayabilir ve burada bu kadar iyi durmak, kripto para birimlerini direnç seviyesinden daha yükseğe gönderen katalizör olabilir.

bitcoin and Ethereum macro beating

Muhafızların kriptoya dönüştürülmesi devam ediyor

Borsa ince buz üzerinde. Değerli metaller yükseltilemez veya güncellenemez. Gelecekte kripto para birimlerine kıyasla bir değer deposu olarak sınırlı bir kullanıma sahip olacaktır.

Dijital altın anlatısı işe yarıyor ve yukarıdaki altın satışının dikliği, anlatının ne kadar etkili olduğunu gösteriyor. Altın düşerken kripto fiyatları o kadar iyi yükseliyor ki, metallerden ve kıt dijital varlığa daha fazla sermaye akışı gönderebilir.

Para biriminde kâr alma aşırı ısınmış borsa, çimlerin daha yeşil ve kârların tutarlı olduğu her yerde parayı takip etmek isteyecektir. Eğer bu yer kripto piyasası ise, nihayet Bitcoin’i yüzbinlerce dolar ve Ethereum’u onbinlerce dolarlık fiyatlara itmeye yardımcı olan sermayenin taşkın kapıları gelebilir.

Yeni ortaya çıkan teknolojiler ancak şimdi finansal varlıklar olarak kendilerine geliyor ve kurumsal yatırımcılar geleneksel varlıklardan dijital varlıklara geçişi fark etmeye başladı ve şimdiye kadar erken olanlar en kârlı olanlar oldu.

Bitcoin ve Ethereum bunu iyi tutmaya devam edecek mi, yoksa nihayetinde şu anda piyasalarda devam eden makro dövüşe yenik düşecekler mi?

newsbtc


Binance komisyon indirimlerini %20’ye çıkarttık!
Binance borsasında yüzde 20 komisyon indirimi kazanabileceğiniz bir hesap açmak için tıklayın!


En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan ve Twitter hesabımızdan takip edebilirsiniz.


Yazı içeriğindeki bilgiler tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yaptığınız yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.


 

 

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin