Ekim ayı Bitcoin için neden önemli? Hangi seviyeler bekleniyor?
Ekim ayı Bitcoin için neden önemli? Hangi seviyeler bekleniyor?

Ekim ayı Bitcoin için neden önemli? Hangi seviyeler bekleniyor?

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Kripto Para Haber – Kripto para piyasası, Eylül başında ulaştığı 1 trilyon doları geri almak için mücadele ederken, kripto yatırımcıları Bitcoin’in performansı konusunda endişeli.

Kripto analisti Ali Martinez, dijital varlığın tarihsel aylık performansını belgeleyen bir grafik yayınladı. Bitcoin’in yıllar boyunca Ekim ayı performansını gösteren grafiğe göre, BTC’nin bu koşullar altında iyi performans göstermediği görülüyor.

Ayrıca Bitcoin, Ekim 2022’ye kadar olan iki ayda kötü bir performans sergileyerek Ağustos ayında değerinin %13,99’unu ve Eylül ayında %3,1’ini kaybetti. Yılın başından yayın zamanına kadar, lider kripto para biriminin fiyatı %58,86 düştü.

Diğer göstergeler Bitcoin için olumlu

Bununla birlikte, Bitcoin Ekim 2021’de %39,9, Ekim 2020’de %28,04 ve Ekim 2019’da %10,48 artarak önceki üç yılda meydana gelen boğa piyasalarında son derece iyi performans gösterdi.

Yazım sırasında BTC, gün içi %0,19’luk bir artışla 19.211 dolardan işlem görüyor. Bu arada, CoinMarketCap verilerine göre Bitcoin’in piyasa değeri 368.54 milyar dolar.

Bunun da ötesinde, Bitcoin madenciliği hash oranının 2 Ekim’de tüm zamanların en yüksek seviyesi olan 240.208 milyon TH/s’ye ulaşmasıyla gösterildiği gibi, madenciler mevcut ayı piyasasıyla ilgilenmiyor gibi görünüyor.

Ayrıca, yatırımcılar euro ve pound gibi fiat para birimlerini terk etmeye başladı ve bunun yerine Bitcoin ve Ethereum (ETH) gibi kripto varlıklarına akın ediyor ve bu da Bitcoin ticaret hacminin üç ayın zirvesine yerleşmesine neden oldu.

Son olarak, kripto yatırım şirketi Parallax Digital’in kurucusu Robert Breedlove, Bitcoin’in, doların satın alma gücündeki düşüş nedeniyle gelecekte önemli bir artış kaydetme şansının yüksek olduğunu öne sürüyor. Robert Breedlove, Bitcoin’in 2031 yılına kadar 12.5 milyon dolar değerine ulaşacağını düşünüyor.

finbold


Binance komisyon indirimlerini %20’ye çıkarttık!
Binance borsasında yüzde 20 komisyon indirimi kazanabileceğiniz bir hesap açmak için tıklayın!


En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan ve Twitter hesabımızdan takip edebilirsiniz.


Yazı içeriğindeki bilgiler tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yaptığınız yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.


Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin