Bitcoin ve altcoin balina ticaretinde inanılmaz artış: 2018'e göre 20x!
Bitcoin ve altcoin balina ticaretinde inanılmaz artış: 2018'e göre 20x!

Tüm zamanların en eğlenceli Bitcoin grafiğini izlemek ister misiniz?

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Dünya, Bitcoin ile ilk olarak 2009 yılının başında tanıştı. Bitcoin’i icat eden Satoshi Nakamoto ise kimliğini gizli tutmayı yeğleyerek adeta kripto ekosisteminin doğasına yaraşır bir şekilde hareket etti. Nakamoto, Bitcoin ile küresel finans sistemine soktuğu bu yeni finansal sistemle adeta geleneksel piyasalara bir baş kaldırışta bulundu. Twitter’da rastladığımız bir Bitcoin tweeti ise kripto paranın dolar ile mücadelesini adına yazılmış bir şarkı eşliğinde eğlenceli bir şekilde resmediyor.

Bitcoin her defasında “Ben buradayım.” dedi

Bitcoin doğduğu tarihten bu yana geçen süre zarfında ise oldukça inişli çıkışlı grafikler gösterdi. Her düşüşünde “bu sefer tamam sıfırı bulacak” diyen kötümserlere yaptığı yükselişler ile cevap verdi. En şık cevabı ise hiç kuşkusuz 2017’nin dördüncü çeyreğinde yaptığı o müthiş ralli ile 20.000 dolar sınırına kadar olan yükseliş ile verdi.

Tüm dünyayı her defasında şaşırtmaya devam eden kripto para ekosisteminin baskın kriptosu, gördüğü talep ile etkileşimde olduğu altcoinlerin dolar karşısındaki değerlerini de birebir etkileme özelliğine sahip.

Kripto para deyince ilk akla gelen varlık olan Bitcoin ise özellikle 2017’nin son döneminden sonra tüm dünya tarafından bilinir ve ticareti daha hızlı yapılır kripto hale geldi.

Eğlenceli Bitcoin tweeti büyük beğeni topladı

Twitter’da ise adına şarkılar yazılan kimi zaman geleneksel finans sistemine bir baş kaldırışın simgesi olarak görülen Bitcoin’in dolar karşısındaki fiyat hareketlerini eğlenceli bir şekilde karşımıza çıkaran bir tweete rastladık ve sizinle paylaşmak istedik. Bu eğlenceli Bitcoin videosunu hazırlayan Twitter kullanıcısı Volkan Korkmaz, aynı zamanda Bitcoin ve altcoin analizleri ile de yakında ilgileniyor.

https://twitter.com/vkorkmaz10/status/1051957478911606784

@vkorkmaz10 kullanıcı adıyla Twitter’da kripto para ağırlıklı paylaşımlarda bulunan Korkmaz, Bitcoin’in 2011 Ağustos – 2018 Ekim tarihleri arasındaki fiyat hareketlerini eğlenceli bir Bitcoin şarkısı eşliğinde takipçileriyle paylaştı. Ve bu Bitcoin twiti takipçileri tarafından oldukça beğeni topladı. Bizde bu eğlenceli twite haberimizde yer vererek, hem biraz iyi vakit geçirmenizi hem de Bitcoin’in son 7 sene içerisinde neler yaptığını kısaca gözlemlemenizi istedik.

En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan ve Twitter hesabımızdan takip edebilirsiniz.

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin