Dumanı üstünde ETH tahmini geldi! Usta analist Ethereum için bu çılgın seviyeleri işaret etti
Dumanı üstünde ETH tahmini geldi! Usta analist Ethereum için bu çılgın seviyeleri işaret etti

Efsane yöneticiden çarpıcı kripto para ve Ethereum tahmini!

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Kripto Para Haber – Eski Goldman Sachs yöneticisi ve Real Vision kurucu ortağı Raoul Pal, Bitcoin ve diğer tüm kripto para birimlerinin toplam piyasa değerinin 1,7 trilyon dolardan 100 trilyon doları geçeceğine inandığını açıkladı.

Bir tweet dizisinde Pal, 400.000’den fazla takipçisine, çoğu geleneksel yatırımcının kripto para birimlerindeki potansiyeli göremediğini çünkü varlıkların zaman içinde ortalama değerlerine geri döndüğüne inandıklarını ve “bu nedenle her şeyin bir balon veya yanlış sermaye tahsisi gibi göründüğünü” söyledi.

Pal, kripto para birimi alanındaki birçok projenin öldüğünü, hayatta kalanların kullanıcıları çekeceğini ve tüm ekosistemin büyümesine izin veren bir ağ etkisi yaratacağını sözlerine ekledi.

Eski Goldman Sachs yöneticisi, genel olarak insanların değişimden korktuğunu ekledi “bu yüzden geri itiyorlar ancak zamanla değişim güven ve kabul kazanıyor.” Onun sözlerine göre, değer ve güven, ”internetin büyük eski iş modellerini yok edecek.”

Pal, aktarım, depolama ve değer artışının toplam adreslenebilir pazarının “dünyadaki en büyük ve en değerli” olduğunu ve dijital varlıkların “henüz hayal edemeyeceğimiz şekillerde” yenilik yapmasını teşvik ettiğini sözlerine ekledi.

Raoul Pal’ın Bitcoin ve diğer kripto para birimlerinde yükseliş eğilimi göstermesiyle tanındığını belirtmekte fayda var. Kasım ayının sonlarında, likit net değerinin neredeyse tamamen kriptoya yatırıldığını açıkladı. Pal, geçmişte Bitcoin’in “gelecek” olduğuna ve 100 trilyon dolarlık bir piyasa değerine sahip olabileceğine inandığını söylemişti.

Yönetici, Ethereum’un piyasa değerine göre en büyük ikinci kripto para birimi olan ETH’nin de Metcalfe Yasasına göre 20.000 dolara çıkabileceğini tahmin etti.

cryptoglobe


Binance komisyon indirimlerini %20’ye çıkarttık!
Binance borsasında yüzde 20 komisyon indirimi kazanabileceğiniz bir hesap açmak için tıklayın!


En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan ve Twitter hesabımızdan takip edebilirsiniz.


Yazı içeriğindeki bilgiler tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yaptığınız yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.


Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin