Efsane yatırımcı, bu altcoin'e ciddi miktarda yatırım yaptı!
Efsane yatırımcı, bu altcoin'e ciddi miktarda yatırım yaptı! "Teknolojisini etkileyici buluyorum"

Efsane yatırımcı, bu altcoin’e ciddi miktarda yatırım yaptı! “Teknolojisini etkileyici buluyorum”

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Kripto Para Haber – SkyBridge Capital Başkanı Anthony Scaramucci kısa süre önce Business Insider’a verdiği röportajda Algorand’da (ALGO) büyük bir pozisyon aldığını söyledi.

Scaramucci, projenin teknolojisini etkileyici bulduğunu iddia ediyor.

Yüksek verimli Blockchain, yakın zamanda ilk kripto para birimi olan Bitcoin’i “Neandertal” olarak tanımlayan İtalyan bilgisayar bilimcisi Silvio Micali tarafından oluşturuldu.

Martin Shkreli de kısa süre önce Algorand’ı favori Blockchain projeleri arasında seçti.

Toplam sekiz ayı piyasası yaşayan Scaramucci, havada aşırı panik olmadığı için borsa yatırımcılarının henüz teslim olmadığına inanıyor.

Bitcoin’in fiyat performansından bahsetmişken Scaramucci, bu sefer bir fiyat tahmini yapmaktan kaçındı, ancak “her şeyin olabileceğine” inanıyor. Önceki piyasa döngüleri herhangi bir rehber olursa, Bitcoin fiyatı 18.000 dolar seviyesine düşebilir.

Scaramucci, insanların, teknolojilerine inanmıyorlarsa Bitcoin veya Ethereum’a sahip olmamaları gerektiğini de sözlerine ekledi. Yatırımcı, Blockchain’in internetten bu yana en yıkıcı yenilik olduğundan emin.

Yatırımcılara dolar-maliyet ortalaması (DCA) yatırım stratejisine yönelmelerini tavsiye ediyor. Amazon (AMZN) gibi büyük teknoloji devlerinin hisselerinde %20’den fazla düşüş yaşandığı için teknoloji sektöründeki yatırımcılar için inanılmaz bir satın alma fırsatı olduğuna inanıyor.

“The Mooch” aynı zamanda ABD’deki en büyük kripto para borsası olan Coinbase’in hissesine de yatırım yapıyor.

u.today


Binance komisyon indirimlerini %20’ye çıkarttık!
Binance borsasında yüzde 20 komisyon indirimi kazanabileceğiniz bir hesap açmak için tıklayın!


En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan, Twitter hesabımızdan ve YouTube kanalımızdan takip edebilirsiniz.


Yazı içeriğindeki bilgiler tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yaptığınız yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.


Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin