Efsane tenisçi Serena Williams'tan milyonlarca dolarlık Bitcoin yatırımı!
Efsane tenisçi Serena Williams'tan milyonlarca dolarlık Bitcoin yatırımı!

Efsane tenisçi Serena Williams’tan milyonlarca dolarlık Bitcoin yatırımı!

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Kripto Para Haber – Tarihin en başarılı kadın tenisçileri arasında bulunan Serena Williams, insanların çevrim içi alışveriş yaptıklarında Bitcoin (BTC) kazanmalarına olanak tanıyan bir ödül uygulaması olan Lolli’ye yatırım yapıyor.

Kripto şirketi, 39 yaşındaki ABD’li raket Williams’ın yatırım şirketi Serena Ventures ve eşi Alexis Ohanian’ın girişim sermayesi fonu Seven Seven Six ile A Serisi ön finansman turunda 5 milyon dolar topladığını söyledi.

Williams: “Bitcoin finansal kapsayıcılığa doğru atılmış bir adımdır”

Williams, platforma olan ilgisini açıklamada Bitcoin sahibi olmanın etkisinden bahsetti.

“Bitcoin’i daha erişilebilir hale getirmeyi misyon edinmiş bir şirket olan Lolli’ye yaptığım yatırımı duyurmaktan heyecan duyuyorum. Bitcoin kazanmak ve sahip olmak, tüm insanlar için finansal kapsayıcılığa doğru bir adımdır.”

Night Media, tanınmış YouTuber MrBeast’i temsil eden yönetim şirketi. Cody Ko, Casey Neistat, Philip DeFranco ve Noel Miller da finansman turunun diğer katılımcıları olarak dikkat çekiyor.

Lolli, Kroger, Best Buy ve Nike dahil 1000’den fazla şirketten yapılan satın alımlarda Bitcoin’de “geri ödeme” ödülleri sunarak amiral gemisi kripto para birimini daha erişilebilir hale getirdiğini söylüyor.

Firma, 2018’deki lansmanından bu yana kullanıcılara ödül olarak 3 milyon dolardan fazla Bitcoin verdiğini söylüyor.

Lolli ayrıca geçen yıl, aktör Ashton Kutcher ve YouTuber Michelle Phan da dahil olmak üzere yatırımcılardan 3 milyon dolar topladı.

dailyhodl


Binance komisyon indirimlerini %20’ye çıkarttık!
Binance borsasında yüzde 20 komisyon indirimi kazanabileceğiniz bir hesap açmak için tıklayın!


En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan ve Twitter hesabımızdan takip edebilirsiniz.


Yazı içeriğindeki bilgiler tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yaptığınız yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.


Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin