Bitcoin ATH yaptı: Mega boğa koşusu başladı mı?
Bitcoin ATH yaptı: Mega boğa koşusu başladı mı?

Efsane analistten Bitcoin bombası: “100 bin dolar bu tarihte geliyor!”

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Kripto Para Haber – Altcoin Daily’nin kurucu ortağı ve sunucusu Aaron Arnold, çoğu yatırımcının mevcut boğa piyasası olgunlaştıkça Bitcoin ve tüm kripto piyasasının nasıl devasa boyutlara ulaşacağını bilmediğini söylüyor.

“Bitcoin bu yaz 100 bin doları görebilir.”

Yeni bir videoda Arnold, kanalın 634.000 YouTube abonesine BTC’nin 2013 ve 2017 boğa piyasalarındaki dokuz aylık patlama aşamalarını anımsatan büyük bir patlama için hazırlandığını anlatıyor.

“Bitcoin’in nerede olduğunu ve şu anda nerede olduğunu anlamadan Bitcoin’in nereye gittiğini anlayamazsınız.

Bitcoin, 58.000 dolarlık alan etrafında güçlü bir destek oluşturdu. Sanırım birçok insan bunu düşünüyor. Bitcoin 62.000 doların üzerine çıktıktan sonra, yine çok fazla kıvrılma görüyoruz. Sanırım 2017 boğa rallisi veya 2013 boğa piyasası gibi bir dönem yaşayacağız. Yazın büyük bir ralli, muhtemelen 100.000 dolarlık Bitcoin göreceğiz.”

“Coinbase sadece başlangıç”

Ayrıca Coinbase’in, kripto para alanı için yeni bir çağın başlamasında önemli bir rol oynadığını söylüyor.

“Coinbase sadece başlangıç. Çok yakında Kraken halka açılacak. Kısa bir süre sonra, kripto para şirketlerinin sadece Bitcoin değil, kripto para birimini halka açması olağan hale gelecek. Bu çok önemli.

Belki bundan beş yıl sonra, hükümetler dijital varlıklar ya da her neyse, sert bir şekilde ilgilenecekler. Merkezi olmayan ve gerçekten sansüre dirençli olanlar galip gelecek, ancak şu anda, genel kripto piyasasında önümüzdeki birkaç yıl içinde pek çok avantaj olacak gibi görünüyor. Bana öyle geliyor.”

dailyhodl

 


Binance komisyon indirimlerini %20’ye çıkarttık!
Binance borsasında yüzde 20 komisyon indirimi kazanabileceğiniz bir hesap açmak için tıklayın!


En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan ve Twitter hesabımızdan takip edebilirsiniz.


Yazı içeriğindeki bilgiler tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yaptığınız yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.


Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin