Edward Snowden, SHIB yatırımcılarını temkinli olmaya çağırıyor
Edward Snowden, SHIB yatırımcılarını temkinli olmaya çağırıyor

Edward Snowden, SHIB yatırımcılarını temkinli olmaya çağırıyor

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Kripto Para Haber – Shiba Inu, %1000’in üzerinde güçlü kazanımların ardından Ekim ayı boyunca kripto topluluğu tarafından çok konuşuldu. Edward Snowden, yatırımcılar için büyük kayıplara neden olabileceğini belirterek Shiba Inu’ya olumsuz bir ışık tuttu. Bir tweet’te, Shiba Inu’nun bir “Dogecoin klonu” olduğunu ve yüksek riskli bir yatırım olduğunu belirtti.

  • Edward Snowden, yatırımcıları Shiba Inu’ya yatırım yapmadan önce dikkatli olmaya çağırdı.
  • Snowden, Shiba Inu’nun sadece bir Dogecoin klonu olduğunu belirterek amacı olmadığını belirtti.
  • Ayrıca SHIB’nin “Çöp” olduğunu ve insanların sadece kaybetmeye razı oldukları parayla yatırım yapmaları gerektiğini belirtti.

Edward Snowden, SHIB yatırımcılarını uyardı

Snowden ayrıca Shiba Inu’ya “Çöp” diyerek bu kripto paraya atıfta bulundu. İnsanların Shiba Inu’daki piyango bileti almak yerine Shiba Inu’ya yatırmasının sorun olmadığını, ancak kira paralarını yatırmamaları gerektiğini açıkladı.

Snowden, kripto para birimlerine karşı sert duruşuna rağmen, Bitcoin’in büyük bir destekçisi olmaya devam ediyor. Bununla birlikte, Bitcoin’e olan desteği sadece son zamanlarda başladığını hatırlatalım.

Geçen ayın başlarında Snowden, Çin yasağının artık onu etkileyemeyeceği için Bitcoin’in istikrara kavuştuğunu belirtmişti. Eylül ayının sonuna doğru Çin, kripto para birimleri üzerinde başka bir yasak daha duyurdu, ancak kripto paranın bu tür haberlere düştüğü zamandan farklı olarak, yeni aylık yüksek seviyelere yükseldi.

invezz


Binance komisyon indirimlerini %20’ye çıkarttık!
Binance borsasında yüzde 20 komisyon indirimi kazanabileceğiniz bir hesap açmak için tıklayın!


En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan ve Twitter hesabımızdan takip edebilirsiniz.


Yazı içeriğindeki bilgiler tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yaptığınız yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.


 

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin