ECHT tokenleri iki önemli borsada listelenmeye başladı.
ECHT tokenleri iki önemli borsada listelenmeye başladı.

ECHT tokenleri YoBit ve Tidex borsalarında listelenmeye başladı

service service
Share

Share This Post

or copy the link

e-Chat’in tokenleri olan ECHT tokenleri, artık YoBit ve Tidex borsalarında listeleniyor.

ECHT tokenleri için bu iki borsa büyük önem taşıyor

e-Chat ekibinin kullanıcılarına önemli bir duyurusu var:

Sevgili e-Chat kullanıcıları! Ekibimiz iki büyük kripto para birimi borsası ile işbirliği için görüşmelerde başarılı oldu: YoBit ve Tidex. Her iki taraf da ortaklığımızın e-Chat ECHT tokenleri ticareti için daha fazla fırsat sunacağından emin.

Tidex, alım satım hacmi günlük 18 milyon dolara ulaşırken,% 0.1’lik düşük ücretli bir kripto para borsası ve Bitcoin ticaret platformudur ve aynı zamanda Ethereum ve Waves üzerinde tokenleri destekleyen bir Bitcoin ve altcoin borsasıdır.

Tidex’in temel özelliklerinden biri, kullanıcıların kripto para birimleriyle işlemler gerçekleştirirken anonim kalmasına izin vererek, işlem yapmak için kimliklerini doğrulamak zorunda olmalarıdır. Halihazırda, borsada 79 adet coin bulunmaktadır.

YoBit 32 milyon dolarlık ticaret hacmine sahip

Her ay 27,4 milyondan fazla kişi YoBit borsa platformunu ziyaret ediyor ve her gün 32 milyon dolarlık ticaret hacmi yaratıyor. Platform, kullanıcıları için Investbox adlı yeni bir yatırım fırsatı sundu. Investbox ile kullanıcılar, YoBit yatırım planına ücretsiz token yerleştirerek günde %0,1 ila %10 arasında kazanç sağlayabilirler.

Kripto para birimleri dünyanın her yerinde genişlemeye devam ederken, yeni sorular Blockchain’in potansiyeli üzerinde yükseliyor. Böylece, e-Chat gibi yenilikçi ürünler, gerçek zamanlı olarak ağın her yönünü izlemek ve hatta paradan kazanmak için bir yol olarak Blockchain kullanacaktır. Artık hem App Store‘da hem de Google Play’de mevcut olan uygulama, blogcular, işletme sahipleri, sanatçılar, yazarlar, kripto para kazanma yoluyla aktörler için yeni olanaklar sunuyor. Sosyal medyayı bu gelişmiş para kazanma biçimiyle birleştirmek yalnızca mesaj gönderme şeklimizi değiştirmeyebilir, aynı zamanda çevrimiçi olarak nasıl iş yaptığımızı değiştirebilir.

Çok önemli 18 figür e-Chat markasını bizzat onayladı

Daha da önemlisi, 18 önemli figür, e-Chat markasıyla ilgili açık pozitif yorumlarını sundu. Bu on sekiz kişi şöyle: Seyahat blogger’ı Jay Alvarrez, 6 milyon takipçisiyle, “Leg-Split Kraliçesi” ve ilk on Çin modelinden biri olan Teng Youyou, 2018 Rusya cumhurbaşkanlığı adayı Xenia Sobchak ve “Watermelon Sister” Wu Qiong .

Diğer onaylayanlar arasında, 200 bin takipçiye sahip blogcu Jasse Golden, ünlü internet blogcusu ve moda yıldızı Fanfan, tanınan Instagramer ve Rus TV sunucusu Anastasia Ivleeva, aktris ve tasarımcı, 12.1 milyon abonesi ile Olga Buzova ve en ünlü Yizhibo yıldızı Bao Linhui.

Liste şöyle devam ediyor: Aktris Anastasia Samburskaya, süper model Nika Viper, gazeteci Viktoria Bonya, aktris Natalia Rudova, TV sunucusu Vodonaeva, FIFA WC 2018 elçisi Viktoria Lopyreva, 1,5 milyon abonesiyle tasarımcı ve blogger Aiza Anohina, süper model ve blogger Masha Minogarova ve iş blogger’ı Dmitry Portnyagin.

Blockchain markası devrim yaratan sosyal medya, bunun ötesinde daha fazla büyümeyi planlıyor. Blockchain ile ilgili haberler, güncellemeler ve hikayeler için e-chat.io sitesini hemen ziyaret edin!

___________________________

Kripto Para Haber, yazıda geçen bilgilerden ve ilgili ürün ya da hizmetlerle ilgili hasar, kâr-zarar ya da kayıptan sorumlu değildir. Kripto Para Haber, yazıda adı geçen şirket, ürün ya da hizmetle ilgili okuyucuların özen göstererek kendi araştırmalarını yapmalarını önerir.

Sponsorlu makaleleriniz için iletişime geçebilirsiniz / contact us  

___________________________

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin