featured
e-chat ico üçüncü turda

e-Chat ICO, üçüncü tura başladı: Token satışını kaçırmayın!

service service
Share

Share This Post

or copy the link

e-Chat, Blockchain’e dayanan ilk yenilikçi haberci, ICO’nun Üçüncü Turunu gerçekleştiriyor. Ekip, sosyal etkileşim ve finansal işlemlerin işlevlerini bir araya getirmeyi başarmıştı. En yüksek seviyedeki şifreleme ve en güvenli protokoller güvende kalmanızı ve her türlü dolandırıcılıktan korumanızı sağlar. e-Chat cryptowallet (kripto-cüzdan) mesajlaşma platformuna entegredir ve iletişim sürecinin ortasında arkadaşlarınıza veya sevdiklerinize para göndermenize izin verir. Ayrıca, çevrimiçi olarak ödeme yapabilir ve cryptolike’nin devrimci seçeneği aracılığıyla getirilen haber beslemesinde arkadaşlarınızın yayınlarını destekleyebilirsiniz.

Ocak ayında başlayan ICO,  şu anda üçüncü aşamada ve 22 Ocak – 31 Ocak 2018 arasında son aşamalara geçiyor olacak.

E-Chat tarafından yayınlanan tokenleri satın alarak, ICO’ya katılabilirsiniz. Bir parça e-Chat token alın ve iyileştirilmiş fonlar kullanarak projenin ayakta kalmasına yardım edin ve yeni işlevselliği zaten çalışan e-Chat’e ilk merkezi olmayan mesajlaşma platformuna katılın.

1 ECHT, e-Chat token fiyatı 1.20 dolardır! Bu, ICO’nun bu aşamasında sağlanan indirimin% 20 olduğunu ifade eder. Sonraki gelecek aşamalar, Dördüncü ve Beşinci Aşamaya göre, ICC’nin Üçüncü Turu, 1 ECHT için fazla az uygun fiyat sunarken, sonrakilerde 1.275 dolar ve 1.35 dolar olacak. ICO bittiğinde fiyatın daha da artacağı açıktır. Şu anda e-Chat’e yatırım yapma şansınızı kaçırmayın!

Uygulamayı, Google Play veya App Store‘da indirebilirsiniz.

Yüksek vasıflı e-Chat uluslararası yönetim ekibi, çeşitli konferanslara ve Blockchain buluşmalarına katılarak projenin büyümesine katkı sağlıyor. E-Chat ile ilgili sözcüğü aktif olarak yaymaktadırlar. Hepsi Blockchain geliştirme, Finans, Pazarlama, İş analitiği vb. Deneyimli ve yüksek vasıflı profesyonellerdir.

Lütfen tüm e-Chat haberlerini ve yatırım kilometre taşlarını tanımak için e-Chat haber akışını takip edin!

Unit 25A,

Wing Hing Commercial Building,

139 Wing Lok Street,

Sheung Wan, Hong Kong

+8 (528) 009-06441 – Hong Kong

Web sitesi: https://investors.echat.io


Kripto Para Haber, yazıda geçen bilgilerden ve ilgili ürün ya da hizmetlerle ilgili hasar, kar-zarar ya da kayıptan sorumlu değildir. Kripto para haber, yazıda adı geçen şirket, ürün ya da hizmetle ilgili  araştırmalarını yapmıştır ancak okuyucuların özen göstererek kendi araştırmalarını yapmalarını önerir.

Sponsorlu makaleleriniz için iletişime geçebilirsiniz / contact us  


 

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin