2 aydır düzeltmede olan altcoin yükseliş sinyali veriyor!

2 aydır düzeltmede olan altcoin yükseliş sinyali veriyor!

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Kripto Para Haber – Altcoin Ethereum Classic’in fiyatı, Eylül ayının başında 77 dolar direncindeydi ve ardından sürekli olarak destek seviyesine doğru geriledi. Kripto para son 2 aydır aşağı yönlü hareket ediyordu. ETC, şu anda 30 dolardaki alt yatay çizgide dönüyor. Toparlanma devam ederse fiyat buradan yükselebilir.

Altcoin bir yükseliş trendi izleyebilir

Fiyat, 09 Kasım 2021’den itibaren düşüş trend çizgisinin altında hareket ediyordu; ancak, son zamanlarda oluşan mumlar trend çizgisinin dışındaydı ve önümüzdeki günlerde fiyat bir yükseliş trendi izleyebilir. ETC fiyatı son iki ayda %124’lük bir düşüşle karşılaştı. 4 saatlik grafikte kripto para, desteğinden yükselerek yukarı yönlü hareket göstermeye başladı.

2 aydır düzeltmede olan altcoin yükseliş sinyali veriyor!

Günlük fiyat grafiğine bakarsak, MACD çizgisi sinyal çizgisinin üzerinde kesişiyor ve yeşil mumları gösteren histogram grafiği boğalara işaret ediyor olabilir. Dün, Ethereum Classic’in fiyatı önemli bir artış yaşayarak 34 dolara ulaştı. Ancak, ETC ayıları, fiyatı bugün 31 dolarlık desteğe geri getirdi; yine de, altcoin kurtulma olasılığını elinde tutuyor. 45’te olan RSI şu anda nötr bölge de olduğu için bize birşey söylemiyor. Hacim ise boğaların lehine.

Haftalık zaman çerçevesine bakarsak, ETC fiyatı destek hattında test edildi ancak düşüş başarısız oldu. Bu nedenle altcoin, destek hattında kalmaya devam ediyor. Teknik göstergeler hala düşüş bölgesinde, ancak yükseliş mumu destek çizgisinin üzerinde kapandığında fiyat yükselmeye başlayabilir.

Yatırımcılar, mevcut senaryoda olduğu gibi yatırım yapmadan önce fiyat hareketini teyit etmek için bir süre beklemeli; şekillendirme mumu, ayılar ve boğalar arasındaki kararsızlığı belli ediyor. Ancak, boğaların lehine bazı göstergeler mevcut.

Olası fiyat senaryoları

Ethereum Classic fiyatı yükselmeye devam ederse, minimum 38 dolarlık bir hedef beklenebilir; Bununla birlikte, altcoin düşerse, önündeki minimum düşük seviye 28 dolar.

cryptonewsz


Binance komisyon indirimlerini %20’ye çıkarttık!
Binance borsasında yüzde 20 komisyon indirimi kazanabileceğiniz bir hesap açmak için tıklayın!


En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan ve Twitter hesabımızdan takip edebilirsiniz.


Yazı içeriğindeki bilgiler tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yaptığınız yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.


Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin