Chainlink artık eskisi kadar tartışılmıyor -  LINK fiyatı için  olumlu olabilir
Chainlink artık eskisi kadar tartışılmıyor -  LINK fiyatı için  olumlu olabilir

Düşüşün ardından gelen yüzde 50 artış sonrası popüler altcoin’de hangi seviyeler bekleniyor?

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Chainlink, 2020’de piyasa değerine göre ilk on kripto para birimi arasında en iyi performans gösteren kripto varlığı oldu.

2020’deki zirve şimdilik çok iyi olsa da ve önemli bir matematiksel seviyede büyük bir reddedilme meydana gelse de, yükseliş grafiği formasyonunun yukarı yönde kırılması durumunda LINK 32 dolarlık fiyatı hedefleyecek.

LINK için gidilecek daha yol var

Chainlink, varlığın tüm zamanların en yüksek seviyesi olan 20 dolara çıktıktan sonra bir geri çekiliş yaşadı. Bitcoin 2020 için yeni bir yükseliş trendi belirledi. Ancak bir zamanlar durdurulamayan kripto para birimi olan altcoin Chainlink, düşüş yaşadı.

%60’lık düşüş 20 dolardan fiyatın 8 dolara inmesine neden oldu. Chainlink’in BTC’yi bir miktar takip ettiği yükselişle fiyat 8 dolardan 13 dolar seviyesine kadar gelerek, düşük seviyelerden alım yapanlara önemli kârlar sağladı.

chainlink linkusdt fibs

Chainlink 32 dolara gelebilir

Simetrik üçgenler genellikle yükseliş eğilimi gösteren devam kalıplarıdır ve ileriye dönük sinyal verir. Ancak, kırılması da mümkündür.

Ölçü kuralını kullanmak, oluşan simetrik üçgenin genişliğini almak ve bunu tahmini bir kırılma noktasına uygulamak, LINK için %150’lik bir artışa işaret ediyor. Fiyatı da 32 dolar seviyesine getiriyor.

Geometrik şeklin hedefi, başka bir matematiksel çözümle de çakışıyor: 1.618 Fibonacci uzatma seviyesi.

chainlink linkusdt fibs

Fibonacci seviyeleri, bir varlığın fiyatının, her birinin önceki iki sayının toplamı olduğu bir sayı dizisine dayalı oranlarıdır. Örneğin, 3, 1 ve 2’nin toplamıdır.

Bu oranlar tüm dünyada ve doğada bulunur. 0.5 ve 0.618 Fibonacci seviyeleri, alım satım için özellikle önemlidir. Çünkü bu, bir varlığın fiyatının içinden geçmesi durumunda bir toparlanma ve yeni yükseklerin muhtemel olduğunu, seviyenin reddedilmesinin ise yeni düşükler anlamına gelebileceğini ifade eder.

Chainlink, 0.618 seviyesinin üzerine geri dönebilirse, bir sonraki 1.618 uzantısına yönelebilir.

newsbtc


Binance komisyon indirimlerini %20’ye çıkarttık!
Binance borsasında yüzde 20 komisyon indirimi kazanabileceğiniz bir hesap açmak için tıklayın!


En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan ve Twitter hesabımızdan takip edebilirsiniz.


Yazı içeriğindeki bilgiler tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yaptığınız yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.


 

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin