featured

Düşüşü fırsat bilen Ethereum cüzdanları, bu NFT projesine akın etti

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Kripto Para Haber – Son günlerde yaşanan üşüşle beraber fırsat kovalayan büyük yatırımcılar varlıklarını artırıyor. Ethereum cüzdanları ise, önemli bir NFT varlığını topladı. Bu da varlığın ilk 10 içinde üçüncü olmasını sağladı.

ApeCoin, ilk 100 Ethereum cüzdan adresi  arasında Ethereum (ETH) ve USDC’den sonra en çok satın alınan üçüncü kripto para birimi oldu. APE, Tether (USDT) ve Loopring’i (LRC) geride bıraktı.

Ethereum cüzdanları APE’yi sevdi

APE, ApeCoin ekosisteminin yerel varlığı. APE, 17 Mart 2022’de FOMO ve toparlanan bir kripto piyasası sayesinde tüm zamanların en yüksek fiyatı olan 39.40$’a yükseldi. Kısa zaman içinde ses getiren proje, ciddi bir ivme kazandı.

APE, Otherside metaverse’in piyasaya sürülmesiyle Mayıs ayında günlük ortalama 2,07 milyar dolarlık işlem hacmi gördü. Bu, kripto para birimine tutarlı yatırımcı ilgisinin bir işareti olarak gözüküyor.

Yapılan araştırmada APE, ortalama 157.609$ satın alma tutarı ve ortalama 12.721 APE miktarıyla en çok satın alınan üçüncü dijital varlık haline geldi.

APE dışında Tether (USDT), Chiliz (CHZ), Fantom (FTM), Yearn Finance (YFI) ve Loopring (LRC) gibi diğer dijital varlıklar, ilk 100 cüzdan adresi arasında en çok satın alınan kripto para birimleri arasında yer aldı.

APE, Yuga Labs’ın Bored Ape Yacht Club NFT koleksiyonu etrafında inşa edilen ekosistem üzerinde gelişiyor. BAYC, yayınlandığı tarihte, satış hacmine göre üçüncü en büyük dijital koleksiyon olarak dikkatleri üzerine çekti.

ApeCoin’de son durum nedir?

Bored Ape Yat Kulübü ve Mutant Ape Yat Kulübü (MAYC) toplulukları, APE ekosisteminin bir parçası. Bu dijital koleksiyonlar, NFT sahiplerine 150 milyon APE’nin serbest bırakılacağı  bir airdrop etkinliğinde ayrılmaz bir parçası oluyor. 

BAYC sahipleri 10.094 APE talep etme hakkına sahipken, MAYC sahipleri 2.042 APE talep etme hakkına sahiptir.

Etkinlikten APE kazananların varlıklarını talep etmek için 90 günü bulunuyor. Eğer talep olmazsa sahipsiz paralar ApeCoin ekosisteminin fonuna aktarılıyor. ApeCoin airdropu Mart ayında başladı ve 15 Haziran 2022’de sona erecek.

beincrypto


Binance komisyon indirimlerini %20’ye çıkarttık!
Binance borsasında yüzde 20 komisyon indirimi kazanabileceğiniz bir hesap açmak için tıklayın!


En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan, Twitter hesabımızdan ve YouTube kanalımızdan takip edebilirsiniz.


Yazı içeriğindeki bilgiler tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yaptığınız yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.


Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin