featured

Düşüşler, Bitcoin birikimini mümkün kılıyor: İşte küçük BTC adresleri…

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Kripto Para Haber – Bitcoin’in (BTC) değeri, yatırımcılar bir dip arayışındayken iyi hizmet ediyor. Son zamanlarda Bitcoin birikimi artışta. Özellikle 20K’nın altında küçük balinalarında birikime dahil olduğunu gördük. 

Daha fazla dip arayışıları yeni girişleri de beraberinde getirceğinden artık şüphemiz yok. 2022 yılının ikinci çeyreğinden itibaren 1 adet BTC bulunan adres sayısında iyileşme oluyor. Bu da Bitcoin birikiminin arttığını gösteriyor.

Fiyat düzeltmesi yatırımcılara daha fazla kripto para birimi biriktirme fırsatı sunuyor gibi. Gerçekten de, Blockchain analitik platformu Glassnode’un verilerine göre, 16 Eylül itibarıyla, en az 0,01 BTC tutan Bitcoin adreslerinin sayısı tüm zamanların en yüksek seviyesine ulaştı.

Bitcoin birikimi sayesinde herkes BTC sahibi olabilir

Ufak miktarlarda bile alım yapan yatırımcılar ucuz fiyattan BTC, sepetlerine ekliyor. 0,01 BTC ekleme oranlarında dahi artış son yılların zirvesine geldi. Rakamsal olarak baktığımızda bu sayı 10.702.698’e ulaştı.

Aynı zamanda, ağda oluşturulan yeni günlük Bitcoin adreslerinin sayısı da 417.354 yeni adresi gördü. 

En son Bitcoin adres etkinliği, 20.000 doların altına düşmemek için yeni bir savaşla karşı karşıya olan varlığın değerini düşürmekle bağlantılı. Ancak buna rağmen hala 20K güvenli bölge olamadı. Günlük kapanış yine 20 bin doların altında geldi.

Özellikle, yatırımcıların devam eden fiyat düşüşünden yararlanarak muhtemelen daha fazla Bitcoin birikimi yapacağı düşünülüyor. Bu da Bitcoin’in nispeten pahalı olduğu düşüncesini doğuruyor.

finbold


Binance komisyon indirimlerini %20’ye çıkarttık!
Binance borsasında yüzde 20 komisyon indirimi kazanabileceğiniz bir hesap açmak için tıklayın!


En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan, Twitter hesabımızdan ve YouTube kanalımızdan takip edebilirsiniz.


Yazı içeriğindeki bilgiler tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yaptığınız yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.


Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin