Düşüş piyasasında Cardano’nun durumu diğer tokenlere göre daha iyi

Düşüş piyasasında Cardano’nun durumu

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Cardano (ADA) sert bir haftada %22,84 oranında düşüş yaşadı. Kripto para piyasasındaki düşüş hareketine rağmen, Cardano toplumunda büyük bir gelişme yaşanıyor. Kripto para şu anda 5,3 milyar doların biraz üzerinde bir piyasa değeriyle 0,20 dolarlık bir fiyatla işlem görüyor. Düşüş piyasasında Cardano’nun durumunu inceleyelim.

Düşüş piyasasında Cardano’nun durumu diğer tokenlere göre daha iyi

Cardano kısa süre önce Cryptopia platformunda listelendi. Cardano 116 milyon dolarlık bir hacme ve 25,9 milyar dolarlık dolaşımda bir tedarikçiye sahip. Cardano, piyasa değeriyle Stellar Lumens ve TRON arasında 8. sırada yer almakta. Ana ağı şu anda Eylül 2018’den beri çalışıyor olsa da Cardano’da, Emurgo ve IOHK tarafından organize edilen sadece 3 güvenilir düğüm var. Cardano kendi Blockchain ve ana ağ teknolojisi üzerinde çalıştığı için, geçiş gerçekleşmeyecek.

Düşüş piyasasında Cardano’nun durumu
Düşüş piyasasında Cardano’nun durumu

Ana ağın merkezileştirilmesi olan Shelly projesi bu yıl üçüncü çeyrekte gerçekleşecek. Kripto para için en yüksek alım satımın yapıldığı kripto para borsası Upbit’tir. Cardano, Upbit borsasında 42 milyon dolarlık bir hacimle 0,20 dolar seviyelerinden işlem görmekte. CoinMarketCap verilerine göre Cardano, geçen saatte %1,3 oranında artış gösteriyor.

En güncel haberleri Telegram kanalımızdan takip edebilirsiniz.

Ambcrypto

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin