Düşüş piyasası fiyat eğilimindeki belirsizliği arttırıyor
Düşüş piyasası fiyat eğilimindeki belirsizliği arttırıyor

Düşüş piyasası bugün bu kripto parayı vuramadı

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Günümüzün kripto para piyasası momentumunun insanların umut ettiği sonuçları vermeyeceği aşikar. Çoğu üst pazarlar kırmızı renkte kalıyor. Çünkü öncelikle Bitcoin’in ilk ve en önemli ivmelerine güvenirler. Şu anda ilk 20’deki tek istisna, düşüş piyasası tarafından yıkılamayan Ethereum Classic (ETC). Bu altcoin, hem USD hem de BTC değerinde yükseliyor bu da onu daha ilgi çekici hale getiriyor.

Ethereum Classic (ETC) fiyatı 5 dolar seviyesini yeniden kazandı

Çoğu altcoinde olduğu gibi, fiyat bölümünde Ethereum Classic için çok acımasız bir yıl oldu. Bir noktada 36 dolara vurmasına rağmen, son haftalarda kripto para 5 doların altına düştü. Şimdilerde, trendin seyrini bir miktar daha tersine çevirebileceği görülüyor, çünkü geçen 5 saat içinde 5 dolarlık fiyat bir kez daha geride kalıyor. Ana hedef şu anda bu kazancın yerinde kalmasını sağlamak ve potansiyel olarak süreçte daha da büyüyecek.

Geçtiğimiz 24 saat içinde, Ethereum Classic fiyatı için kayda değer %4’lük bir değer artışı oldu. Altcoinin tekrar 5 doları geçmesine izin veren bu kazanç. Aynı zamanda, bu USD kazanımı, BTC departmanında ETC’nin bazı kayıplarını geri kazanmaması durumunda bile mümkün olmayacak. Şu anda bu bölümdeki %7,5’lik yükseliş eğilimi, ilerlemeye devam etmenin daha önemli bir istatistiği. Eğer bu kazanım yerinde kalırsa, işler ileriye doğru çok ilginç olabilir.

Ethereum Classic ekosistemini genişletiyor

Sosyal medyada, şu anda Ethereum Classic’i çevreleyen gerçek bir pozitif vızıltı var gibi görünüyor. Bir kereliğine, aynı zamanda fiyat konusunda daha az ve ekosistemin bir bütün olarak ilerlemesiyle ilgili daha fazla şey görünüyor. Emerald SDK’ya yeni bir giriş bugün yayınlandı. Bunlar gibi çabalar, Ethereum’un kendisinden çok, ETC’ye çok daha fazla Blockchain geliştiricisini çekebilir. Bu konuda dostane bir rekabet her zaman faydalı.

Benzer bir duygu Socialstriker tarafından dile getirildi. Sadece Ethereum Classic fiyatına bakmak yerine, daha büyük resmi görmek çok önemli. Ağ, verimli bir değer aktarımı sunar ve aynı zamanda IoT yönelimli bir şekilde oldukça etkili bir değişim aracı olabilir. Bu departmanda keşfedilmeyi bekleyen çok sayıda seçenek var, ancak yeterli dışsal geliştiricilerle birlikte gerçek bir ilerleme kaydedilemez.

Düşüş piyasası fiyat eğilimindeki belirsizliği arttırıyor

Ana kripto paranın çoğunun ilk ve en önemli mücadeleyi sürdürdüğü göz önüne alındığında, Ethereum Classic fiyatının USD yönü üzerinde daha fazla baskı olması muhtemel. BTC departmanında, mevcut kazanımların bu 5 dolar değerini korumak için devam ettirilmesi veya hatta genişletilmesi gerekecek. Bu konuda oldukça ilginç bir gün olacak, ancak potansiyel sonuç şu anda belirsizliğini koruyor.

Nulltx

En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan ve Twitter hesabımızdan takip edebilirsiniz.


Yazı içeriğindeki bilgiler, tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yapıyor olduğunuz yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım, nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.


Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin