featured
"Wall Street'teki düşük volatilite, yatırımcıları kripto para pazarına çekiyor."

Deutsche Bank analisti: “Wall Street’teki düşük volatilite, yatırımcıları kripto para pazarına itiyor.”

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Deutsche Bank analisti Masao Muraki’ye göre borsadaki düşük volatilite, yatırımcıları kripto para yoluyla kazanç sağlamaya yöneltiyor.

Düşük volatilite ve dalgalanma kurumsal yatırımcıyı risk almaya itiyor

Açıklamasında kurumsal yatırımcıların kripto paralar gibi daha riskli yatırımlara yöneldiğinin altını çizden Muraki, “Bitcoin ile VIX (CBOE Volatility Index) arasındaki korelasyon önemli derecede arttı.” sözlerini kullandı.

Muraki:

Artan sayıda kurumsal yatırımcı, kripto para birimlerini fiyatların sürdürülebilirliğini değerlendirmek için risk almanın sınırı olarak görüyor. Sonuç olarak finansal okuryazarlık, analiz ve bilgi toplama gücünü kullanarak varlıkları değerlendirecek olan kurumsal yatırımcılar, aslında kripto para fiyatlarındaki piyasa hakkında geribildirim istiyor.

Deutsche Bank analisti kripto paraların fiyatlarının artacağına inanıyor

Yatırımcıların kazanç elde edebilmek için kripto pazarına geçtiğini ifade eden Muraki, bu nedenle Bitcoin ve diğer kripto para birimlerinin fiyatlarındaki artışın süreceği görüşünde.

Geleneksel varlıklar için pazarlar halen göreceli olarak öngörülebilir olmasına rağmen, kripto piyasası istikrarlı bir hareket sergilemiyor. Aralık 2017 ortasında Bitcoin, 20 bin dolar seviyesine çıkmasına rağmen, 17 Ocak’ta 10 bin doların altına düştü.

Cointelegraph

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin