nexo
Düşük maliyetli kurumsal finansman sağlayan Nexo, borçlanma oranlarını yüzde 5,9'a düşürdü

Düşük maliyetli kurumsal finansman sağlayan Nexo, borçlanma oranlarını yüzde 5,9’a düşürdü

service service
Share

Share This Post

or copy the link
Lider kripto para lending (borç veren) kurumu olan Nexo, uzun vadeli düşük maliyetli finansmanı sağladığı kendi imzasını taşıyan Anında Kripto Kredi Tahsisi ™ (Instant Crypto Credit Lines ) oranlarını, müşterilerinin yararına düşürdüğünü bildirmekten memnuniyet duyuyor. Bu, Blockchain alanındaki en düşük APR’lerden (Yıllık Bileşik faiz) biri.  
  • Nexo’nun Anında Kripto Kredi tahsislerindeki APR şu anda yalnızca yüzde 5,9’da, gizli ücretler, minimum geri ödeme gereklilikleri ve kredi çekleri olmadan, müşterilerin kripto varlıklarına karşı 200’den fazla ülkede 40’dan fazla fiat para biriminde borç alabilmeleri için maksimum esneklik sağlıyor.
 
  • Kredi tahsis ücretlerinde yüzde 4’e varan ve kapama ücretlerinde yüzde 5-13 oranında masraf alan Blockchain alanındaki kredi verenlerin çoğunun aksine, Nexo, #ZeroFees girişiminin bir uzantısı olarak ek bir masraf olmadan çalışır.
 
  • Faiz oranı indirimi, şirketin Nexo’nun kapsamlı finansal ortaklar ağını ve kurumsal likidite erişimini kullanarak fon maliyetlerini düşürme çabalarının bir sonucudur.
 
  • Nexo’nun Anında Kripto Kredi Tahsisi’nin düşürülmüş faiz oranları, NEXO Token sahipleri için gittikçe büyüyen temettü ödemeleri sağlayan daha büyük bir iş hacmi anlamına geliyor.
 
  • Borçlanma oranlarının düşmesine bakılmaksızın, Nexo’nun Faiz Kazan (Earn Interest) ürününe uygulanan faiz oranı yüzde 8 kalmaya devam ediyor.
 
  • Nexo, şu anda dünya çapında 300.000 kişiyi aşan, kullanıcı portföyü için oranları daha da iyileştirme konusunda yoğun çaba sarf ediyor. Ve asgari tutarı sadece 500 dolardan 2 milyon dolara kadar olan kredi limitleri sunmak, merkezi olmayan finansal hizmetleri daha da kapsamlı hale getirme yolundaki birçok kilometre taşlarından biri.

Nexo’da kripto kredi faiz oranı yıllık yüzde 5,9’a düştü

Zaten 1 milyar dolardan fazla işlem yapmış ve dünyanın tokenizasyon yapısı daha da ilerledikçe, iyileşen faiz oranları, Nexo’nun en gelişmiş ürünlerinin dünya çapında daha geniş bir kitle tarafından kullanılmasını garanti ediyor. İlk örneklerden biri, Nexo tarafından Brock Pierce’e verilen ve ikinci bir ev satın almak için kullanılan ilk kripto destekli ipotek, tümüyle Bitcoin mülkiyetini koruyarak, artık blok zincir topluluğunda yaygın bir şekilde benimsendiğini ortaya çıkaran bir kavram. Kripto paralı ve stabil coinli ürünleriyle başarının zirvesinde olan şirket, şimdi tokenize altın için daha önce ultra zenginlere sunulan ile aynı verimli finansman mekanizmasını sunmaya başlayarak altın destekli borçlanmayı 500 dolar gibi düşük miktarlar için bile erişilebilir kılıyor.

Nexo hakkında

Nexo, blockchain’in önde gelen düzenlenmiş finans kurumu ve Anında Kripto Kredi tahsislerinin tek sağlayıcısıdır. Ve yatırımcılara dijital varlıklarını satmak zorunda kalmadan değerini vergi verimli avantajlıyla kullanım sağlar. On yıldan fazla FinTech başarısına sahip profesyonellerden oluşan bir ekip tarafından oluşturulan platform, 18 aydan kısa bir sürede 1 milyar dolardan fazla işlem yaptı. Tüm Nexo ürünleri tam otomasyona sahiptir. Bunun yanında inanılmaz derecede sezgisel bir kullanıcı deneyimi ve 300.000’den fazla kullanıcının sahip olduğu global bir müşteri tabanının bireysel finansal ihtiyaçlarına uygun esneklik sunar. Nexo ürünleri, çok çeşitli kurumsal müşterilere, riskten korunma fonlarına ve aile ofislerine, kripto madenciliği işletmelerine, blok zincir şirketlerine, borsalara ve günlük işlem yapan kripto para yatırımcılarına hitap eden uygun, gizli ücretler olmadan ve 100 milyon dolarlık bir gözetim sigortası güvencesiyle sunulur.

Nexo

Telegram Twitter Facebook Reddit LinkedIn | Email

Nexo hakkında daha fazla bilgi almak için geçmiş dönemde yayınladığımız içeriklere göz atabilirsiniz. Nexo hakkında aklınıza takılan soruların cevaplarını bulmak için Nexo destek merkezini ziyaret edebilirsiniz.

___________________________

Kripto Para Haber, yazıda geçen bilgilerden ve ilgili ürün ya da hizmetlerle ilgili hasar, kâr-zarar ya da kayıptan sorumlu değildir. Kripto Para Haber, yazıda adı geçen şirket, ürün ya da hizmetle ilgili okuyucuların özen göstererek kendi araştırmalarını yapmalarını önerir.

Sponsorlu makaleleriniz için iletişime geçebilirsiniz / contact us

___________________________

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin