Popüler analistten bomba Ripple tahmini:
Popüler analistten bomba Ripple tahmini: "XRP sahneye çıkmak üzere!"

Dünyanın lider şirketlerinden birinin bağış birimi artık Ripple’ı da kabul ediyor

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Fidelity’nin yardım birimi, bağış için kabul edilen kriptolar listesine Ripple (XRP)’ı da ekledi. Şirket kurulduğundan bu yana 100 milyon dolarlık bağış topladı.

Fidelity Charitable, artık bağışlarda Ripple (XRP)’ı da kabul ediyor

Fidelity Charitable, finansal hizmetler devinin yardım birimi, şimdi bağışlar için dünyanın üçüncü en büyük kripto para birimi olan XRP’yi kabul ediyor. Şu ana kadar Fidelity Charitable, bağışlarda dört kripto para birimini kabul ediyordu: Bitcoin (BTC), Bitcoin Cash (BCH), Ethereum (ETH) ve Litecoin (LTC).

Fidelity Charitable, kuruluşundan bu yana kripto para biriminde 106 milyon dolardan fazla bağış aldı. Geçtiğimiz yıl, kripto para birimi piyasasında önemli bir düşüş yaşandı ve bu nedenle kripto ile alınan bağışlarda 30 milyon dolara düştü. Yardım kuruluşu ayrıca kripto para birimleri ve emlak gibi halka açık olmayan varlıkların bağışçılara sermaye kazancı vergilerinde %20 daha fazla tasarruf sağladığını söyledi.

Theblockcrypto

En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan ve Twitter hesabımızdan takip edebilirsiniz.


Yazı içeriğindeki bilgiler, tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yapıyor olduğunuz yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım, nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.


Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin