featured

Dünyanın ilk Blockchain Tabanlı Akıllı Cep Telefonu & PC: FINNEY

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Çok güvenli bir cep telefonu olan SOLARİN’in geliştiricisi Sirin LABS – bir crowd sale (toplu satış) etkinliği düzenliyor. Alınan fonlar, ilk Blockchain tabanlı akıllı telefon ve hepsi bir arada PC olan FINNEY ™ ‘in gelişimini destekleyecektir.




SIRIN LABS vizyonu, blockchain’in güvenli açık kaynak tüketici elektroniklerinde dünya lideri olmayı, herkesin dijital dünyaya güvenli bir şekilde erişmesine izin vermek ve insanların doğrudan kaynak paylaşması ve diğerleriyle ücretsiz işlem yapabileceği bir eko sistem kurmayı hedefliyor.

Akıllı cihazların mevcut nesli kullanıcı güvenliğinden ödün vermeye devam ediyor. Odaklanma, dolandırıcılık ve siber suçlardan çok büyük bir maliyetle kullanıcı deneyimine çok fazla bağımlıdır. Geleceğin dijital ekonomisinin bu dengeyi tolere edemeyeceğine inanıyoruz: Cihaz mimarisi mükemmel kullanıcı deneyimini korurken gerçek güvenliği sağlayan bir paradigma kayması istiyor.

FINNEY ™ cihazları, siber korumalı, blockchain destekli ilk cep telefonu ve PC’dir. Android ™ işletim sisteminin işlevselliğinin yanı sıra kullanıcıların blockchaine güvenli, güvenilir bir şekilde erişebilmelerini sağlayan bir siber güvenlik teknolojileri grubunun keyfini çıkarıyorlar.

FINNEY ™ cihazları, IOTA’nın Karıştırma teknolojisi ve SIRIN LABS’ın güvenlik ekosistemi tarafından güçlendirilen ve ölçeklenebilir ve hafif olan dağıtılmış bir muhasebe bağımsız bir blockchain ağı oluşturur. FINNEY ™, hızlı, ücretsiz ve güvenli işlemler yapabilen merkezi omurga ve mining merkezidir.

FINNEY ™ cihazları, SIRIN LABS’ın açık kaynaklı işletim sistemi olan Shield OS ™ üzerinde çalışacak. Bu, bir kripto cüzdan, güvenli exchange erişimi, şifrelenmiş iletişimler ve SRN belirteci tarafından desteklenen ödeme ve uygulamalar için bir P2P kaynak paylaşımı ekosistemi gibi doğal Blockchain uygulamalarını desteklemek üzere tasarlanmıştır. FINNEY ™ ağının varsayılan para birimi SRN olacaktır.

FINNEY ™ SMARTPHONE satış fiyatının 999$ olması hedefleniyor.
FINNEY ™ PC’nin ise 799$ olması hedefleniyor.







Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin