Dünyanın en büyük ikinci kripto para borsası sektöre geri dönüyor!
Dünyanın en büyük ikinci kripto para borsası sektöre geri dönüyor!

Dünyanın en büyük ikinci kripto para borsası sektöre geri dönüyor!

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Çin kripto şirketi BTCC, önümüzdeki ay yeni bir borsa platformu oluşturacağını duyurdu. İlk olarak, kullanıcılar daha sonra eklenecek diğer para birimleriyle birlikte Bitcoin, Bitcoin Cash, Ethereum ve Litecoin’in ticaretini yapabilecekler. Dünyanın en büyük ikinci kripto para borsası olan BTCC, gelişmiş likidite, hızlı mevduat ve para çekme ve ilk üç ay için sıfır işlem ücreti ile geri dönüyor.

Yeni borsa platformu Soğuk Depo ve SSL şifrelemesi sunuyor

Hong Kong merkezli BTCC, sosyal medya hesabı ve internet sitesi aracılığıyla Haziran ayında yeni bir kripto para ticaret platformu açacağını duyurdu. Güncellenmiş borsa, dünya çapındaki müşterilerine daha fazla likidite, daha hızlı para yatırma/çekme ve gelecek vaat eden güvenilir, kullanışlı bir dijital varlık hizmeti sunacak.

Platform, ilk aşamada Bitcoin, Bitcoin Cash, Ethereum ve Litecoin ticareti ile ve LTC/USD ve LTC/BTC gibi ticaret çiftleri destekleyecek. Platforma, kullanıcıların ihtiyaçlarını karşılamak için düzenli olarak farklı dijital paralar da eklenecek. Yeni borsa, ilk 3 ayda işlem ücreti almayacak. Ayrıca müşteriler, referans yoluyla yeni kullanıcı getirmek, doğrulama, para yatırma ve diğer faaliyetlerden kazanılacak puanlarla ödüllendirilecek. BTCC, yenilenen ticaret platformunun müşterilerin dijital varlıklarının daha iyi korunmasını sağlamak için çevrimdışı soğuk depolama ve SSL şifreli trafiği içerecek şekilde optimize edildiğini iddia ediyor. Bildiride, şu ifade yer almakta:

Güvenliği çok ciddiye alıyoruz ve asla taviz verilmediğinden gurur duyuyoruz.

Dünyanın en büyük ikinci kripto para borsası sektöre geri dönüyor!

BTC China olarak bilinen BTCC, Çin Halk Cumhuriyeti’nin ilk Bitcoin borsasıydı. 2011 yılında girişimci Bobby Lee tarafından kuruldu. Platform, 3 yıl sonra 2014’te Bitcoin’deki işlem hacmiyle dünyanın en büyük ikinci borsası haline geldi. BTC China, Eylül 2017’de Çin hükumeti tarafından tüm Bitcoin borsalarının operasyonlarının durdurulması sonrasında kapandı.

Borsa kapandıktan sonra şirket, Bitcoin hash oranının %2’sini kontrol eden madencilik havuzuyla kripto cüzdan Mobi’yi işletmeye devam etti. Ocak ayında, kripto şirketi Hong Kong merkezli bir yatırım fonu satın aldığını açıkladı. O dönemde BTCC, odağını uluslararası pazarlara kaydırdığını söyledi.

En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan ve Twitter hesabımızdan takip edebilirsiniz.

Cryptogo

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin