Dünyanın en büyük ikinci Bitcoin borsası OKEx, tek bir paket içerisinde hem spot hem de paket ticareti sağlar
Dünyanın en büyük ikinci Bitcoin borsası OKEx, tek bir paket içerisinde hem spot hem de paket ticareti sağlar

Dünyanın en büyük ikinci Bitcoin borsası, Genesis Vision ile ortaklık kurdu

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Dünyada ticaret hacmi açısından en büyük ikinci Bitcoin borsası olan OKEx, geçtiğimiz günlerde özel bir güven yönetimi piyasası sağlamayı amaçlayan bir platform olan Genesis Vision ile bir ortaklık kurdu.

OKEx ve Genesis Vision işbirliği yapıyor

Genesis Vision yöneticilerinin OKEx Borsası platformunda doğrudan ticaret yapabileceklerini belirtiliyor.  Yatırımcı, platformda bir hesap oluşturarak Genesis Vision da yönetici olabilir ve her yönetici kendi yatırım programlarını kurmaktan sorumlu. Başarılı, yönetici bir komisyoncu yardımı ile ticaret başlar.

Üstelik, Genesis Vision yöneticileri beş yüzden fazla dijital varlığa erişebilecek. Ayrıca, borsa platformu sadece token ticaretini değil, aynı zamanda vadeli işlem ticareti de sağlıyor. Vadeli işlemler ticareti, kullanıcı yöneticisinin kısa pozisyonların yanı sıra uzun pozisyon açabilmesini sağladığı için çok faydalı olabilir. Bu, “piyasa aksini kabul etse bile” her iki taraf için de kâr sağlayabilir.

Genesis Vision yöneticileri, marjı ve sonra da kaldıraç kullanalabilecek

Ayrıca, vadeli işlemler ticareti, açık pozisyonlardan korunmak için gelişmiş yatırımcılar için istisnai bir araç olarak hareket edebilir. OKEx Borsası platformu, Genisis Vision yöneticilerinin “ihtiyaç duydukları ve ihtiyaç duyduklarında” pozisyon açabilmelerini sağlayacak ileri ticaret enstrümanları ile inşa edildi.

Vadeli işlemler kapsamında, Genesis Vision yöneticileri, marjı ve sonra da kaldıraç kullanalabilecek. Borsa platformu şu anda kullanıcılara 10x ve 20x kaldıraç seçenekleri sunarak satın alma gücünü artırmalarını sağlıyor.

Dünyanın en büyük ikinci Bitcoin borsası OKEx, tek bir paket içerisinde hem spot hem de paket ticareti sağlar

Ayrıca, OKEx, tek bir paket içerisinde hem spot hem de paket ticareti sağlar. Bu, trader’ların üçgen arbitrajı, istatistiksel arbitrajı, endeks arbitrajı, takvim yayılımı ve korelasyon ticareti gibi geniş bir yelpazedeki ticaret stratejilerine erişmesini sağlayacak.

Genesis Vision yöneticileri ayrıca, OKEx’e göre “hacim bazlı bir üretici ücret tarifesi” olan esnek işlem ücreti sistemini kullanabilirler. Ayrıca, kullanıcının ücretinin büyüklüğünün, kullanıcının günlük hacmine göre ayarlandığı da belirtiliyor. Bu, Genesis Vision yöneticilerinin ücret öderken maliyetleri düşürmelerini sağlayacak.

Ambcrypto

En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan ve Twitter hesabımızdan takip edebilirsiniz.

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin