Dünyadaki en büyük İslami bankalardan biri xCurrent’i kullanacak
Dünyadaki en büyük İslami bankalardan biri xCurrent’i kullanacak

Dünyadaki en büyük İslami bankalardan biri Ripple ile işbirliği yapıyor

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Dünyadaki en büyük İslami bankalardan biri olan Kuwait Finance House (KFH), sınır ötesi ödemeleri sağlamak için finansal çözüm sağlayıcısı Ripple ile işbirliği yapacaklarını açıkladı. Kuveyt, İslami bankalardan RippleNet’e katılan ilk banka.

Dünyadaki en büyük İslami bankalardan biri xCurrent’i kullanacak

KFH, sınır ötesi ödeme çözümleri sunan ürün olarak xCurrent’i kullanacak. Bu, Ripple için beyan edilen varlıkları 55 milyar dolar ve piyasa değeri yaklaşık 8,2 milyar dolar olan KFH ile kurulan önemli bir ortaklık. Ripple fiyatı sert bir hafta geçirdi. Ripple 0,67 dolarlık bir fiyattan 0,58 dolar seviyelerine düştü. Ayı piyasası, hafta boyunca bir dizi düşüş yaşadığı için XRP’ye zarar veriyor. Ripple, hafta boyunca toplam %10,86 oranında değer kaybetti.

23 Mayıs’ta XRP’nin fiyatı 0,62 dolardan 0,59 dolara düştü. Ripple fiyatı, 0,60 doların etrafında dolaştıktan sonra, 28 Mayıs’ta 0,57 dolar seviyelerine kadar yeni bir düşüş yaşadı. Bu hafta ise Ripple, 0,55 dolara düştü. Bu Nisan ayı piyasasından beri görülmeyen düşük seviye. Ancak, Ripple fiyatında bir ralli hazırlıkları görünür oldu. Geçtiğimiz 24 saat içinde Ripple, %2,6’lık bir artış gördükten sonra şu anda 0,59 dolar seviyesinden işlem görüyor.

En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan ve Twitter hesabımızdan takip edebilirsiniz.

Ambcrypto

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin