Dünyada finansal sistem çöküyor! Kripto kurtuluşu yolu mu?
Dünyada finansal sistem çöküyor! Kripto kurtuluşu yolu mu?

Dünyada finansal sistem çöküyor! Kurtuluş yolu kripto mu?

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Kripto Para Haber – İtibari para sistemi son günlerini yaşarken, hükümetler ve merkez bankaları kontrolü elinde tutmak ve vatandaşların kendilerini kurtarmak için servetlerini başka yerlere götürmelerini engellemek için son çabalarını gösteriyor.

Kanada hükümeti farkında olmadan Bitcoin için kesinlikle büyük bir reklam başlattı. Kanada Maliye Bakanı Chrystia Freeland şu açıklamayı yaptı:

“Kanada’nın kara para aklama ve terörün finansmanı ile mücadele kurallarının kapsamını, kitle fonlaması platformlarını ve kullandıkları ödeme hizmeti sağlayıcılarını kapsayacak şekilde genişleteceğiz. Bu değişiklikler, kripto para birimleri gibi dijital varlıklar da dahil olmak üzere tüm işlem biçimlerini kapsayacak.”

Bu duyuru tüm dünyaya, bir hükümet kendini aştığında tek çıkış yolunun itibari paranızı satmak ve sistemin dışında ve hükümetlerin erişiminin ötesinde olan Bitcoin veya diğer kripto para birimlerini satın almak olduğunu söylüyor.

Uzmanlar sistemin çöküşünü onaylıyor

Eski bir Blackrock yöneticisi konuyla ilgili olarak şunları belirtti:

“Küresel borç balonu zirvede ve dünyanın dört bir yanında olup bitenler göz önüne alındığında, yolun sonuna geldiğimiz açıkça görülüyor ve bu nedenle finansal piyasalarda birçok çılgın şey göreceğiz. Kredi piyasalarının çılgına döndüğünü göreceğiz. Hisse senedi piyasalarının çılgına döndüğünü göreceğiz.

Fed, Covid’in koruması altında, bu şeyi ayakta tutmak için %65 daha fazla para basabildik ancak burada son günlerde ve gördüğünüz şeylerin birçoğu küresel hükümetlerin tepkisi, tıbbi tiranlık kisvesi altında, bu şey bir kez çözüldüğünde ortaya çıkacak isyanları önlemek için sistemi kurmak olduğuna inanıyorum. “

Dünyada neler olup bittiğinin farkındalığı herkes için çok önemlidir. Ana akım haber medyasına artık objektif haber sağlama konusunda güvenilemiyor. Kriptonun bu karmaşadan kurtulmanın bir yolu olduğunu bilmek önemlidir.

Bu arada dev Shiba balinası 2 altcoin’i almaya başladı. Ayrıntılar bu haberimizde!

cryptodaily


Binance komisyon indirimlerini %20’ye çıkarttık!
Binance borsasında yüzde 20 komisyon indirimi kazanabileceğiniz bir hesap açmak için tıklayın!


En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan ve Twitter hesabımızdan takip edebilirsiniz.


Yazı içeriğindeki bilgiler tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yaptığınız yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.


Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin