Bitcoin fiyat hareketi 2019'u tekrarlıyor: Yeni yükseliş kapıda olabilir!
Bitcoin fiyat hareketi 2019'u tekrarlıyor: Yeni yükseliş kapıda olabilir!

Dünyaca ünlü yatırımcıdan çarpıcı Bitcoin tahmini: “Halving’e güvenin!”

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Birkaç saat içinde Bitcoin tarihinin üçüncü yarılanma olayı gerçekleşecek. Olayın ardından madencilere verilen blok başına ödül miktarı 12,5 BTC’den 6,25 BTC’ye düşecek. Herkes aylardır Bitcoin halving sonrasında fiyatta yaşanacak değişimleri beklerken bazı kişiler olayın çoktan fiyatlandırıldığını düşünüyor. Önde gelen bir yatırımcı ise bunun mümkün olmadığı görüşünde.

Vijay Boyapati: “Bitcoin için ‘fiyatlandırılma’ kavramından söz edilemez.”

Halving olayına bir gün kala yayımladığı bir tweet dizisinde görüşlerini açıklayan Vijay Boyapati; BTC’nin geleneksel bir varlık olmadığını, hisse senetleri veya bonolar gibi özsermayeyi temsil etmediğini, tahvil gibi getiri sağlamadığını ve dolayısıyla “fiyatlanmış olmasının mümkün olmadığını” açıkladı.

Boyapati şöyle konuştu:

Finansta “fiyatlanmak” terimi, gelir getiren bir varlığın gelecekteki potansiyel nakit akışını etkileyen bilgileri ifade eder. Bitcoin’de nakit akışı diye bir şey yoktur.

“Arz/talep dengesi dağılacak ve BTC fiyatı yükselecek.”

Halving etkinliği neticesinde arzın azalmasıyla arz ve talep dengesinin paramparça olacağını söyleyen ünlü yatırımcı, halving’den sonra talebin yeni dengeyi tatmin edecek şekilde fiyatı yükselteceğini söyledi.

Bitcoin piyasasına giren kullanıcıların sürekli artış göstermesi nedeniyle yeni dengenin ne zaman gerçekleşeceği bilinmese de Boyapati, halving’in fiyatlandırılmasının bu sebeple imkansız olduğunu açıkladı.

bitcoinist

Bitcoin halving’e saatler kaldı! Fiyatla ilgili dikkat edilmesi gereken 4 faktör


Binance komisyon indirimlerini %20’ye çıkarttık!
Binance borsasında yüzde 20 komisyon indirimi kazanabileceğiniz bir hesap açmak için tıklayın!


En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan ve Twitter hesabımızdan takip edebilirsiniz.


Yazı içeriğindeki bilgiler tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yaptığınız yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.


Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin