Dünyaca ünlü müzisyen Ethereum üzerinden 1 milyon dolar kâr etti! Peki nasıl?

Dünyaca ünlü müzisyen Ethereum üzerinden 1 milyon dolar kâr etti! Peki nasıl?

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Kripto Para Haber – Dünyaca ünlü müzisyen Gene Simmons, dört ay önce Gemini borsası aracılığıyla 300 bin dolar değerinde Ethereum satın aldığını açıkladı. Halk arasında “Kiss” olarak bilinen grubun solisti olarak tanınan Simmons, satın alma işlemini Tyler ve Cameron Winklevoss’un yardımıyla Gemini Borsası’nda gerçekleştirdiğini belirtti.

Simmons, Etheruem satın aldığını aşağıdaki tweet aracılığıyla kamuoyuna açıkladı.

Gene Simmons, Ethereum üzerinden 1 milyon dolar kâr etti

Tanınmış müzisyen söz konusu satın alımını 13 Ekim 2020’de yaptığını belirtiyor. Ethereum grafiğini yakından incelediğimizde, o gün ETH 394 dolar civarında işlem görüyordu. Grafikleri bir kez daha kontrol ettiğimizde, Ethereum şu anda 1.808 dolardan işlem görüyor. Bu da Simmons’un ETH’lerini ilk satın alımdan bu yana 4,588 kat daha değerli olduğu anlamına geliyor.

Yani o gün 300 bin dolara denk gelen miktar bugün 1,376 milyon dolara ulaşmış durumda.

Rekorlar kıran ETH fiyatı 2 bin dolara yaklaşıyor

Fiyatla ilgili olarak, Ethereum bir kez daha önemli görülen 1.800 dolarlık bölgenin üzerinde işlem görüyor. Bu da ETH’nin merakla beklenen 2 bin dolar tavanına yakın tüm zamanların en yüksek seviyesini ilan ettiği anlamını taşıyor. Haftalık kapanış sadece bir gün uzaklıkta ve Ethereum, yeni hafta başladığında bu seviyenin üzerinde yükselişte kalabilir.

Unutulmaması gereken nokta, Grayscale’in yıl başından beri çok fazla Ethereum topladığı ve ivmenin ileriye doğru devam ettirilebilme ihtimali… Bu da, Ethereum’un Grayscale ve CME Ethereum vadeli işlem sözleşmeleri aracılığıyla kurumsal çıkarlarla beslenen yeni zirvelere tırmanmaya devam edebileceği anlamına geliyor.

en.ethereumworldnews


Binance komisyon indirimlerini %20’ye çıkarttık!
Binance borsasında yüzde 20 komisyon indirimi kazanabileceğiniz bir hesap açmak için tıklayın!


En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan ve Twitter hesabımızdan takip edebilirsiniz.


Yazı içeriğindeki bilgiler tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yaptığınız yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.


Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin