En büyük kripto araştırması: Ethereum tüm ekosistem iki kat daha büyük
En büyük kripto araştırması: Ethereum tüm ekosistem iki kat daha büyük

Dünyaca ünlü bankadan Ethereum hamlesi geldi!

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Societe Generale Group kısa süre önce Ethereum (ETH) Blockchain’inde 100 milyon dolarlık tahvil ihraç ettiğini açıkladı. Şirketin yan kuruluşu Societe Generale SFH, 100 milyon avroluk tahvili temsil eden OFH tokenini kullandı. Bilgiler birkaç gün önce bir basın bülteninde şirket tarafından verildi.

Societe Generale, Ethereum üzerinde tahvil ihraç etti

Tanınmış derecelendirme kuruluşu Moody’s tarafından yayınlanan bir rapora göre, Societe Generale, katılan tek yatırımcıydı. Bu, şirketin menkul kıymetleri diğer alıcılardan veya yatırımcılardan ziyade kendisine vermeye karar verdiği anlamına gelir. Bu, Societe Generale ve Societe Generale FORGE tarafından geliştirilen ilk pilot proje. Bu proje ile, Blockchain teknolojisi ile yakından ilgili yıkıcı ve yeni iş çözümleri keşfediyorlar.

Rapora göre, işlem tahvil ihracı için daha verimli bir süreç araştırıyor. Ölçeklenebilirliği iyileştirmesi, şeffaflığı arttırması ve transfer ve yerleşim sürelerini iyileştirmesi bekleniyor. Bu nedenle, genellikle ihraçlar için yeni bir standart oluşturacak. Firma operasyonun nasıl işlendiğini açıkladı:

Bankanın Finans, Hukuk, Uyum ve Operasyon bölümleri ekipleri sayesinde operasyon mümkün oldu. Gide Loyrette Nouel, OFH Token vericisi ve PwC France’ın yasal danışmanı olarak atandı ve francophone Africa da Blockchain danışmanı olarak yer aldı.

Birçok banka kripto para ve Blockchain teknolojisini araştırıyor

Bu, Societe Generale’nin Blockchain ve dağıtık muhasebe teknolojisi (DLT) ile ilgili farklı faaliyetlerde yer aldığı ilk proje değil. Şirket, halihazırda Fransa’da kurumsal müşteriler tarafından kullanılmakta olan ticaret platformu da dahil olmak üzere başka girişimlere de katıldı. Ayrıca, ticaret ve mal finans sektörünü dijitalleştirmek için komgo SA’yı serbest bıraktı. Hizmetlerini ve ürünlerini geliştirmek için Blockchain teknolojisini kullanmaya başlayan farklı finansal şirketler var. 

Dünyanın en büyük yatırım bankalarından olan JP Morgan Chase, Blockchain teknolojisi ile de çalışıyor. Firma, çok sayıda farklı banka ve finans kurumu tarafından da kullanılan, Blockchain platformunu çoktan duyurdu. Aynı zamanda, Şubat ayında, JP Morgan Chase, JPM Coin adlı kripto bir para birimi çıkaracaklarını ve bankanın müşterileri tarafından ödemeleri yapmak için kullanılacağını açıkladı.

Usethebitcoin

En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan ve Twitter hesabımızdan takip edebilirsiniz.


Yazı içeriğindeki bilgiler, tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yapıyor olduğunuz yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım, nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.


Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin