Kripto para ile ödeme yapılabilen seyahat sitesinin gelirleri 1 yılda 5 kat arttı!
Kripto para ile ödeme yapılabilen seyahat sitesinin gelirleri 1 yılda 5 kat arttı!

Dünya seyahat devinden çarpıcı Bitcoin öngörüsü

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Dünyanın en büyük seyahat sitelerinden biri olan Booking.com’un CEO’su Glenn Fogel, Bitcoin ve kripto para birimlerinin dünya genelinde, özellikle ABD dışında, daha yaygın olarak kabul edilebileceğini söyledi.

Booking.com CEO’su Bitcoin’in kitlesel benimsenmeye ulaşabileceğine inanıyor

Kripto para birimi piyasası tüm dünyada genişlemeye devam ettikçe, internetteki en büyük seyahat sitelerinden biri olan Booking.com’un CEO’su, dijital varlıkların kitlesel olarak benimsenebileceğini söyledi. Bu röportaj sırasında uzman, birçok gelişmelerden ve Booking.com’un diğer şirketlerle nasıl rekabet ettiğini anlattı.

Bay Fogel, seyahat endüstrisindeki ödeme sistemlerinin sorunsuz olması gerektiğini, ancak sürecin bazen çok karmaşık olduğunu söyledi. Ayrıca şirketlerin, bilgilerinin güvende olduğundan ve korunduğundan emin olmak için bireylere hizmet sunmaya odaklanması gerektiğini belirtti. Fogel’in dediği gibi, korunan ve güvenli olan yeni bir küresel para birimi potansiyeli görüyor: Bitcoin!

Booking.com CEO’su Bitcoin’e inanıyor

Meşruiyetlerinin test edilmesine ve sorgulanmasına rağmen Booking.com CEO’su, Blockchain temelli dijital varlıkların dünya çapında daha yaygın olarak kabul edileceğine inandığını söyledi. Booking.com şu anda oteller ve uçuşlar için dijital varlıkları kabul eden yeni rakiplerle karşı karşıya. Örneğin; Travala, dünya çapında 1.700.000’den fazla otel için Bitcoin (BTC) ve diğer kripto para birimleri ile ödeme yapacak kripto kullanıcılarına hizmet veriyor. Bu firma, hizmetlerini genişletmek için diğer firmalarla ve seyahat firmalarıyla da ortaklık kurdu. Ayrıca, CheapAir uçuşlar için Bitcoin’i kabul ediyor.

Travala sadece PayPal, MasterCard, Visa ve American Express’i kabul etmiyor, aynı zamanda Bitcoin Cash (BCH), Litecoin (LTC), Dash, Ethereum (ETH), XRP, Nano, TRON (TRX), Dai, Binance Coin’i veya Digibyte (DGB)’ı da kabul ediyor.  Şu anda, Booking.com’un kripto ödemelerini kabul edip etmeyeceği konusunda hiçbir bilgi yok. Bununla birlikte Glenn Fogel, kripto para piyasasının geleceği ve Bitcoin ve diğer kripto para birimlerinin dünya çapında nasıl daha kabul edilebilir bir ödeme aracı haline gelebileceği konusunda kendinden emin olduğunu gösterdi.

Usethebitcoin

En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan ve Twitter hesabımızdan takip edebilirsiniz.


Yazı içeriğindeki bilgiler, tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yapıyor olduğunuz yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım, nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.


Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin