featured

Dünya Kupası’na az bir süre kala futbolsever ve kripto yatırımcıları heyecanlı

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Kripto Para Haber – FIFA Dünya Kupası’na oldukça az bir zaman kaldı. Futbolseverlerin heyecanını bir kenara bırakırsak, aynı zamanda kripto yatırımcılarının da ilgisini çeken bir Dünya Kupası izleyeceğiz. Bunun nedeni ise bazı ülke takımlarının edindiği tokenler diyebiliriz.

Taraftar tokenleri Katar’da düzenlenecek 2022 Dünya Kupası öncesinde bir hesaplaşmaya hazırlanıyor. Spor ve Eğlence belirteci için dünyanın önde gelen blok zinciri ve fintech sağlayıcısı tokenler, FTX bulaşmasını takiben büyük ölçüde toparlandı.

Katar 2022 FIFA Dünya Kupası 20 Kasım Pazar günü başlayacak. Dünyanın en büyük spor müsabakalarından birine katılmaya hak kazanan otuz iki takım 64 maçta mücadele edecek. Bu maçlarda dikkat çekecek olan üç takımı sizler için derledik.

Kripto yatırımcılarının dikkat çekeceği ilk token Portekiz

Portekiz Milli Takımı Taraftar Token fiyatı iki hafta içinde ikiye katlandı. 3,3 $’lık yerel destekten fan token %123 arttı ve 7,35 $’a ulaştı.

Yükseliş eğilimi, çift dip formasyonunun 5,7 dolarlık boyun çizgisi direncini kırdı . Bu yükseliş modeli genellikle piyasanın en altında yer alıyor. Bu da piyasa değerinde önemli bir artış sunuyor. Teknik kuruluma göre, bu desen için potansiyel hedef, kırılma noktasından çekilen, alt destek ile yaka arasındaki aynı mesafedir.

Arjantin

Kripto yatırımcılarının dikkatini çekecek bir diğer taraftar token Arjantin’e ait. Arjantin Milli Takım Taraftar Tokeni, POR taraftar tokenine benzer bir fiyat hareketi gösterdi.

Çift dipli bir model oluştudu. Böylece, fan tokeni %120’lik bir büyüme kaydetti. 17 Kasım’da ARG fiyatı, 7,6-7,42 dolar boyun çizgisi direncinden yükseliş eğilimi gösterdi.

Brezilya

Her turnuvanın favorisi olarak lanse edilen Brezilya, kripto yatırımcıları için bir diğer önemli varlık. 10 Kasım’da Brezilya Milli Takımı Taraftar Token fiyatı 0,5 dolarlık psikolojik destekten toparlandı. Bu yükseliş dönüşü, fiyatı son on günde %111 yükseltti.

Toparlanma sırasında hacimdeki kademeli artış, 20 ve 50 günlük EMA eğimlerini de geri kazanan işlemlerden sürekli alım yapıldığını gösteriyor. Bununla birlikte, BFT fiyatı şu anda 1 $’dan işlem görüyor ve 1,07 $’lık birleşik dirence ve direnç trend çizgisine meydan okuyor.

coingape


Binance komisyon indirimlerini %20’ye çıkarttık!
Binance borsasında yüzde 20 komisyon indirimi kazanabileceğiniz bir hesap açmak için tıklayın!


En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan, Twitter hesabımızdan ve YouTube kanalımızdan takip edebilirsiniz.


Yazı içeriğindeki bilgiler tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yaptığınız yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.


Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin