featured

Dünya Kupası varlıklarına alternatif 3 taraftar tokeni

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Kripto Para Haber – FIFA 2022 Dünya Kupası, futbolseverler için bu hafta başladı. Diğer turnuvadaki organizasyonlara göre heyacan azda olsa, takımlar futbol şöleni sunmaya çalışıyor. Bu turnuvanın bir başka özelliği ise bazı ülkelerin tokenlere sahip olmasıdır.

Devam eden FIFA maçları arasında taraftar tokeni yatırımcının ilgisini çeker. Ancak burada maç kaybedildiğinde riski büyük ölçüde fazla olur. Bunun örneğini dün Arjantin – Suudi Arabistan arasında oynanan maçta gördük.

Arjantin’in kaybetmesiyle taraftar tokeni olan ARG, yüzde 30’dan fazla değer kaybına uğradı. Bu da imkansız gibi görülen durumlarda yatırımcıyı ne kadar çok mağdur ettiğinin göstergesidir.

ARG Fan Token
ARG Fan Token

Ülke taraftar tokenine alternatif varlık

Taraftar tokeni almak ve riskini minimum seviyede tutmak isteyenler kulüplerin varlıklarına yönelebilir. Lig maçlarına her ne kadar ara verilmiş olsa da bu yatırımcı için fırsat olabilir.

Taraftar tokenin temel özellikleri, taraftarlar ile takip eden kulüpler arasındaki ilişkiyi zenginleştirmek olsa da, bazı futbol tutkunları da alım satım yönüne bakıyor.

AC Milan Fan Tokeni (ACM)

Milan taraftar tokeni, düşen bir kanal modelinin etkisi altında kalmış gibi. Bu durumda son üç kez göndermeyi bir düzeltme içinde durdu. Fiyat eylemi, aşağı yönlü eğilim çizgilerini birçok kez yeniden test etti.

Teorik olarak, bu yükseliş devam modeli, fiyat direnç trend çizgisini kırdığında sonunda önemli bir boğa koşusuna yol açmalıdır. Potansiyel kırılma, %37,5 kazanç kaydederek 3,5 dolarlık yakın vadeli bir hedef sunabilir.

FC Porto Taraftar Tokeni (PORTO)

Taraftar tokenleri liglerin başladığı dönemde piyasadan ayrılabilir. Yükselen FC Porto taraftar belirteci fiyatı 6 dolarlık psikolojik dirençte kaldı. Son beş gün içinde 4,18 dolarlık desteğe düştü.

V-top dönüşü %31’lik bir düşüş kaydetti. PORTO fiyatını şu anki fiyatı olan 4.3$’a düşürdü. Bununla birlikte, sürekli satışla beraber altcoin, alt destek trend çizgisini yeniden test etmek için %20’lik daha fazla kayıp yaşamaya hazırlanıyor. Bu görüntü yeniden bir alım fırsatı oluşturabilir.

Düşüş sırasında azalan hacim, PORTO fiyatında geçici bir düşüşe işaret ediyor. Yükselen destek trend çizgisi yükseliş ivmesini tazeleyebilir.

AS Roma Taraftar Tokeni (ASR)

Taraftar tokeni için son olarak Roma’ya göz atacağız. Roma taraftar tokeni, ACM fiyatıyla aynı paralel kanal modelini izliyor. 5,5 $ işaretinin tepesinden bu model, %62’lik bir kayıpla 2 $’a düşüşe neden oldu.

ASR fiyatı son zamanlarda 19 Kasım’da düşen trend çizgisinden düşüş eğilimi ile karşı karşıya kaldı. Bu düşüş, fiyatları %16,5 oranında aşağı çekerek 2,48 dolara götürdü. Ayrıca, satış devam ederse, taraftar tokeni son düşük seviye olan 2$’ın altına gerileyebilir.

coingape


Binance komisyon indirimlerini %20’ye çıkarttık!
Binance borsasında yüzde 20 komisyon indirimi kazanabileceğiniz bir hesap açmak için tıklayın!


En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan, Twitter hesabımızdan ve YouTube kanalımızdan takip edebilirsiniz.


Yazı içeriğindeki bilgiler tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yaptığınız yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.


Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin