Arjantin takımı hem futbol sahasında hem de kripto piyasasında galibiyet serisine sahip oldu. ARG tokeni, piyasadaki mevcut düşüş eğilimini baltalıyor.

Dünya Kupası Arjantin’in oldu: ARG token nasıl tepki verdi?

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Kripto Para Haber – 2022 Dünya Kupası, bugün final maçıyla son buldu. Heyacanın üst seviyede olduğu final maçında Arjantin ve Fransa karşı karşıya geldi. Maçın heyecanı kadar ARG tokeni de yaptıklarıyla dikkat çekti.

Arjantin takımı hem futbol sahasında hem de kripto piyasasında galibiyet serisine sahip oldu. ARG tokeni, piyasadaki mevcut düşüş eğilimini baltalıyor. Yaklaşık iki hafta boyunca istikrarlı bir büyüme gösterdi.

ARG fiyatındaki yükseliş modeli ve Arjantin milli futbol takımına yönelik yüksek umutlar, piyasa değerini önemli ölçüde etkiledi.

ARG token fiyatı maç esnasında çok oynak kaldı

9 Aralık’ta ARG token fiyatı 2,55$’dan toparlandı. V şeklinde bir toparlanmayı tetikledi. Arjantin milli futbol takımı final merdivenlerini tırmanırken, ARG fiyatı istikrarlı yönlü bir büyüme yaşadı. Yakın zamanda 5,5 dolarlık direnci kırdı. 

Fan token şu anda 4 dolardan işlem görüyor. Ancak bugün bir hayli fazla oynaklık göstererek 7 doların dahi üstüne çıktı. Son iki hafta içinde %120’lik bir artış kaydetti.


Binance komisyon indirimlerini %20’ye çıkarttık!
Binance borsasında yüzde 20 komisyon indirimi kazanabileceğiniz bir hesap açmak için tıklayın!


En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan, Twitter hesabımızdan ve YouTube kanalımızdan takip edebilirsiniz.


Yazı içeriğindeki bilgiler tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yaptığınız yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.


Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin