featured

Dün başlangıç yapan LINK staking işlemlerinde bakın ne kadar varlık stake edildi?

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Kripto Para Haber – 6 Aralık Salı günü Chainlink ekibi, merakla beklenen stake işlemlerine start verdi. Ethereum tabanlı merkezi olmayan oracle ağı LINK staking özelliğinin lansmanını duyurdu. Dün itibarıyla, Chainlink staking protokolünün lansmanının canlı yayında hazır olduğunu paylaştı. İlk stake işlemleri ise bugün geldi.

LINK staking işlemin başlamasıyla beraber gözler hemen balinalar döndü. Zincir içi verilerin LINK balinalarının ve köpekbalıklarının agresif bir şekilde LINK biriktirdiğini ortaya çıkardı. Blockchain analitik firması Santiment’e göre, Chainlink’in aktif balina ve köpekbalığı adresleri şu anda 2017’den bu yana LINK arzının en büyük yüzdesini elinde tutuyor. Yapılan açıklamada;

“Chainlink’in 1.000 ile bir milyon LINK tutan köpekbalığı ve balina adresi, benzeri görülmemiş bir birikim artışına gitti. Bu cüzdanlar, sadece iki ayda toplu olarak 26,8 milyon LINK (194,3 milyon $) ekledi.”

Şu an LINK staking işlemlerinde ne kadar stake var?

LINK staking, ekosistem için istikrar yaratmayı hedefliyor. Katılımcılar, dürüst davranışı teşvik ederek ağı güvence altına almak için yerel LINK belirtecini stake ederek ödüller kazanabilecek.

Başlangıçta, staking havuzu için 25 milyon LINK’lik bir sınır var. 22,5 milyon LINK, ilk gelen alır esasına göre topluluk staker’ları için tahsis edilirken, 2,5 milyon LINK, node operatörü staker’ları için ayrıldı.

Etherscan verilerine göre, şu an yaklaşık olarak 75 milyon dolar değerinde 11.1 milyon LINK stake edildi. Bu tutar, 2.600’den fazla adreste stake edildiği paylaşıldı.

bitcoinist


Binance komisyon indirimlerini %20’ye çıkarttık!
Binance borsasında yüzde 20 komisyon indirimi kazanabileceğiniz bir hesap açmak için tıklayın!


En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan, Twitter hesabımızdan ve YouTube kanalımızdan takip edebilirsiniz.


Yazı içeriğindeki bilgiler tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yaptığınız yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.


Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin