Dumanı üstünde ETH tahmini geldi! Usta analist Ethereum için bu çılgın seviyeleri işaret etti
Dumanı üstünde ETH tahmini geldi! Usta analist Ethereum için bu çılgın seviyeleri işaret etti

Dumanı üstünde ETH tahmini geldi! Usta analist Ethereum için bu çılgın seviyeleri işaret etti

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Kripto Para Haber – Geniş kitlelerce takip edilen kripto para analisti Justin Bennett, Ethereum’un (ETH) yaklaşık %400’lük olağanüstü büyüklükte bir ralli için hazırlandığını düşünüyor.

Ethereum için çılgın tahmin: 20.000 dolar

Twitter’da bir dizi açıklamada bulunan Bennett, Bitcoin (BTC) doğru piyasa koşullarına izin vermesi halinde Ethereum’un Ocak 2022’ye kadar 20.000 dolara yükselebileceğini düşünüyor.

“BTC, önemli bir geri çekilme olmadan 65.000 doları kırarsa, ETH muhtemelen Mayıs trend çizgisinin üzerinde bir kapanışla eşleşir.

Bu da ETH’yi Ocak ayında 20.000 dolara çıkarır.”

Bennett, çok fazla yatırımcının 10.000 doları beklediği göz önüne alındığında, ETH için 20.000 dolarlık bir zirvenin daha muhtemel olduğunu düşünüyor. Çoğu trader’ın, parabolik bir koşu sırasında akabilecek sermaye akışını hafife aldığını iddia ediyor.

“Bitcoin için hedef 270 bin dolar”

Bennett, yükseliş tezine rağmen, kısa vadede aşırı kaldıraç kullanan trader’ları ortadan kaldırabilecek potansiyel bir düşüş konusunda uyarıyor.

“Bitcoin hafta potansiyel olarak 53.000 dolara düşüp ardından tüm zamanların en yüksek seviyelerine doğru yeniden yükselebilir.

Ben dahil herkes şu anda hiper yükseliş eğiliminde. Ancak bu, tasfiyelerin meydana gelme eğiliminde olduğu zamanlarda yaşanır.

Pazar günkü 58.900 dolar dikkat edilmesi gereken bir seviye.”

Başka bir kripto para yatırımcısına boğa koşusu hipotezine cevaben Bennett, piyasa döngüsüne ilişkin bakış açısını paylaştı. Tanınmış trader, Bitcoin fiyatının 207.000 ile 270.000 dolar arasında bir zirve yapacağını ve ardından %80’lik bir düzeltme göreceğini iddia etti.

dailyhodl


Binance komisyon indirimlerini %20’ye çıkarttık!
Binance borsasında yüzde 20 komisyon indirimi kazanabileceğiniz bir hesap açmak için tıklayın!


En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan ve Twitter hesabımızdan takip edebilirsiniz.


Yazı içeriğindeki bilgiler tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yaptığınız yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.


Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin