Dubai'nin ekonomi departmanı blockchain tabanlı kurumsal KYC'yi piyasaya sürecek
Dubai'nin ekonomi departmanı blockchain tabanlı kurumsal KYC'yi piyasaya sürecek

Dubai’nin ekonomi departmanı blockchain tabanlı kurumsal KYC’yi piyasaya sürecek

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Kripto Para Haber – Dubai’nin Ekonomik Kalkınma Bakanlığı, blockchain teknolojisi üzerinde çalışan ulusal Müşterinizi Tanıyın standardı olan BAE KYC’nin tamamen benimsenmesini hızlandırmak istiyor.

Ayrıntılarda neler var?

Dubai’nin ekonomi departmanı, blockchain tabanlı kurumsal KYCNEWS’i piyasaya sürecek

Dubai’nin Ekonomik Kalkınma Bakanlığı veya “Dubai Ekonomisi” ve Dubai Uluslararası Finans Merkezi Müşterini Tanı platformlarını Birleşik Arap Emirlikleri’ndeki finans kurumlarına genişletmek için çalışıyor.

DIFC, 6 Nisan’da web sitesinde yayınlanan bir duyuru ile planlanan proje genişlemesini duyurdu.

Bildiriye göre, her iki kuruluş da KYC platformunu BAE genelinde genişletmek için gerekli modaliteleri uygulamaya koymak için bir anlaşma imzaladı.

Proje ilk olarak Şubat 2020’de duyuruldu ve 120 şirket Temmuz 2020 itibariyle devreye girdi.

DIFC, blockchain tabanlı KYC platformunun şu anda BAE’deki tüm elektronik KYC kayıtlarının yarısına yakınını tuttuğunu söyledi.

DIFC, blok zinciri KYC sisteminin benimsenmesini hızlandırma ihtiyacına ilişkin yorumda, platformun lisans otoriteleri arasında doğrulanmış KYC verilerinin daha verimli paylaşımını sağlayacağını belirtti.

cointelegraph


Binance komisyon indirimlerini %20’ye çıkarttık!
Binance borsasında yüzde 20 komisyon indirimi kazanabileceğiniz bir hesap açmak için tıklayın!


En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan ve Twitter hesabımızdan takip edebilirsiniz.


Yazı içeriğindeki bilgiler tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yaptığınız yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.


 

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin