featured

DOT, 10 dolarda bulunan kritik direnci test etmek istiyor! Ayılar buna izin verecek mi?

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Kripto Para Haber – DOT fiyat analizi, dün 6,95 dolara düşüş yaşanmasının ardından bugün bir kez daha yükselişe işaret ediyor. Altcoin bugün, %3 oranında değer kazanarak 7,35 dolara yükseldi. Mevcut yükseliş trendi ile 10 dolarda bulunan direnç noktası test edilebilir.

Öte yandan, 21 günlük basit hareketli ortalamadan uzaklaşırsa 5,50 dolara kadar düşebilir. DOT için direnç noktaları 10 dolar ile 12 dolar seviyelerinde iken, destek noktaları ise 6 dolar ve 4 dolar seviyelerinde bulunuyor. Son 24 saat içinde, işlem hacmi %27 oranında düşerken, piyasa değeri ise %3 artış yaşadı. Böylece altcoin, kripto para birimleri arasındaki sıralamada 11. sırada yer alıyor.

Piyasa lideri olan Bitcoin 21,500 doların üzerinde kalmayı başarırken en büyük altcoin olan Ethereum ise 1,200 dolara kadar yükseldi. Bu nedenle genel eğilim yükseliş yönünde. Bununla birlikte piyasadaki atcoin’ler de hareketlendi ve yatırımcıları mutlu eden yükselişler kaydetti.

DOT 1 günlük fiyat grafiği analizi

24 saatlik fiyat grafiğinde, yatay hareketin ardından hızla bir yükseliş trendinin oluştuğu görülüyor.  DOT, 25 Haziran 2022’den bu yana bir koparma hareketi oluşturamadı ve bu süreçte 6,62 dolara kadar düşüş yaşadı.

Bununla birlikte fiyat, önemli bir yükseliş eğilimine hazırlık olarak 5 Temmuz 2022’den bu yana 50 EMA seviyesinin üzerinde işlem görüyor. Şu anda 50 EMA, mevcut fiyatın hemen altında 7,08 dolarda bulunuyor. Yukarı doğru herhangi bir önemli hareket, fiyatın bu seviyenin üzerinde kalmasıyla sağlanacak.

DOT grafik

24 saatlik RSI, dün 40,34’e düştükten sonra son 24 saat içinde DOT için alıcı ilgisinde ve piyasa değerlemesinde önemli bir artış olduğunu gösteriyor. Şu anda 45,94’te olan RSI, mevcut yükseliş trendi üst sınırına ulaşmadan önce aşırı satım bölgesine 50’ye kadar kırılacak. MACD göstergesi de olumlu işaretler gösteriyor ve tarafsız bölgenin üzerinde daha yüksek dipler oluşturuyor.

cryptopolitan


Binance komisyon indirimlerini %20’ye çıkarttık!
Binance borsasında yüzde 20 komisyon indirimi kazanabileceğiniz bir hesap açmak için tıklayın!


En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan, Twitter hesabımızdan ve YouTube kanalımızdan takip edebilirsiniz.


Yazı içeriğindeki bilgiler tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yaptığınız yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.


Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin